Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
4to mozno prodatj s 100% nacenkoj iz produktov? К списку тем
4to mozno prodatj s 100% nacenkoj iz produktov?
tak slu4ilosj, 4to v razvitoj evropeiskoj strane, na tovar dajut liw tovar.
produkti. ne denjgi. mozet poka, a mozet vsegda. neizvestno ewe.
was dumaju, a za4em mne produkti, no v4era gulaja po mezaparku podumal, no vedj esli vibiratj kategorii tovara, 4to ne portitsa o4enj bistro, to kak bi limonad pivo i kakoe pe4enje mozno prodatj s nacenkoj, v kafewke kakoj ili kiosk.
vedj pravda? ili tolknutj po sebe stoimosti komu vse tut, i pustj delajut 4to hotjat. glavnoe denezku osvoboditj.
ili sliwkom dolgo?
Ответы (8)
Labāk jau mainiet pret prezervatīviem - tie vienmēr būs "ejoša" manta.
для начала перестать писать транслитом
для начала перестать писать транслитом
Sāc rakstīt tā, lai būtu saprotams, ko vēlies pateikt!:-/
И почему нет возможности банить таких?
kur tirgot tos, nezinu cik eiropa maksa iepakojums, nu teiksim lats musu nauda. un ka izplatit? lv nav tik daudz festivalu lai iztirgot kvantumus. turklat musu sabiedribai patik spelet rulete ar domu, gan jau man veiksies.
ne, labak gradigos. slikti ka ne kadu dokumentu nebus, veikals izsniedz papiru ar atrunu ka tada summa var ko iegadaties taja.
es zinu ka neerti, bet pagaidam tikai ta.
un ja bez dokumentiem, tad realizet pagruti.
edinasanas/dzirdinasanas sfera pilnigi man svesa, tapec ari jautaju cik videji nedela spej publika izdzert, ja nemt kvalitativu preci tur, ja alu tad karlsberg, kuru parliet kruze te, uzcenot un, dzer viesis, esi vesels.
ne visadu krutku un vietejo optima liniju.
Izskatās, ka psihenē atvērto durvju diena - jau kuro dienu.
"edinasanas/dzirdinasanas sfera" - kaut kas par lopkopību.....?
Закрыть
Краткое описание нарушения