Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības jautājumi taksometra firmai К списку тем
Grāmatvedības jautājumi taksometra firmai
Labdien, lūdzu palidzībau.
1. Maršruta lapas aizpildītas katru dienu? Jābut automašīnā līdzi?
2. Spidometra un skaititāja radījumus jāfikse žurnāla katro dienu?
3. Darbiniekam var maksāt minimālo algu?? Vai pēc stunda līkmes?
4. Ir kadī specifiskie momēnti?
Liels paldies par palidzību.
Ответы (14)
Palasiet savas firmas metodiku, kas Jums tur rakstīts un Likumus, MK Noteikumus un tt.
Mums ir jaundibināta firma. Forumā maz ko teikts par taksometra grāmatvedību. Var but Jusu atbildes un si tema būs derīga ne tikai man.
Cмешно мне с таких ответов. Если бы у спрашивающего была методика, то не было бы вопроса. Можно подумать, методики на фирмах добрые волшебницы пишут - заглянул в нее, а там все ответы на любые вопросы.
Irena22, ja nāk smiekli, tad jāsmejas! Uzlabosies garastāvoklis. Metodikai ir jābūt no pirmās darbības dienas, kurā ir atrunāta grāmatvedības uzskaite. VIDa pārbaudes gandrīz vienmēr ir prasījušas uzrādīt metodiku, tas nav nekāds jaunums.
Ja nezin, kā vest grāmatvedību, tad kā lai uzraksta to metodiku?:-D
Kirsbauma а из чего Вы сделали вывод что фирма давно работает и у неё методика уже должна быть? И потом, методика по Вашему не может меняться? По моему методика это такой докУмент, который может изменяться, усовершенствоваться и дополняться.... И последнее, в каких именно законах и пунктах есть ответы на вопросы задающго , особенно на 1 и 2.
es strādāju takšu firmā par grāmatvedi, lai sakārtotu šī uzņēmuma visu grāmatvedību un noslīpētu to, man pagāja 3 gadi! un Jūs griba te forumā to visu uzzināt???? Par velti nu tas tā nebūs!
Cilvēkam tā ir ierasts - vispirms dara, pēc tam domā.
un tādus nezinīšus ņem darbā:-/
Un kādus vēl ņem.
Zinu uzņēmumu, kurā neņem darbā, ja esi cik necik jēdzīgs.
Tā arī pasaka - tik gudru mums nevajag!
Fakts! Nožēlojami, bet fakts.
Tāda ir mūsu sabiedrība - sapuvusi!
hmmm, palasot šito, rodas jautājums kāds ir foruma mērķis...
Foruma mērķis nav kādu apmācīt, priekš tam ir mācību iestādes.:-D
Ko mēs fiksējam spidometru vai odometru?
Закрыть
Краткое описание нарушения