Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
nauda avansā К списку тем
Ответы (37)
За выданный аванс человек должен отчитываться.Почему бы Вам сразу не выдать кредит под % и без дальнейших заморочек?
Avansā izsniegto naudu atļauts izlietot tikai tiem mērķiem, kādiem tā izsniegta. Par izlietotām summām avansa norēķinu persona iesniedz uzņēmuma grāmatvedībā avansa norēķinu, tam pievienojot izdevumu apliecinošus dokumentus, kas sanumurēti avansa norēķinā ierakstītajā secībā.
Ну понятно, расходы есть, а документов под эти расходы нет. Вы думаете Вам здесь кто-то даст волшебный совет как списать эти деньги? К сожалению, мы не волшебники.....:'(
Šāda problēma nav Jums vienai.
Priekšnieku atbilde ir viena - mana nauda, ko gribu, to daru.
Ja grāmatvedis būs pārāk uzstājīgs, kā raksta Albīna - Потребовать отчет, tad pie reizes var sākt meklēt sev citu darbu.
Saku no savas pieredzes. Šodien priekšniekiem jūra ir līdz ceļiem.
Priekšnieku atbilde ir viena - mana nauda, ko gribu, to daru.
Ja grāmatvedis būs pārāk uzstājīgs, kā raksta Albīna - Потребовать отчет, tad pie reizes var sākt meklēt sev citu darbu.
Saku no savas pieredzes. Šodien priekšniekiem jūra ir līdz ceļiem.
Ну не все так плохо, Айвар Мы вот у себя требуем отчеты, если работники совсем разленились. Причем само начальство и начинает их трясти
Man izskatās, ka es arī dabūšu "bietē", ja tas mokšķis ENAP ieradīsies.
Jo dažam labam priekšniekam avansā ir tāāāāādi atlikumi.
Bet es jau nevaru ar varu viņiem tos atņemt.
Jo dažam labam priekšniekam avansā ir tāāāāādi atlikumi.
Bet es jau nevaru ar varu viņiem tos atņemt.
Viens no risinājuma variantiem: Ja priekšnieks ir vienīgais valdes loceklis, tad jau arī kasieris ir viņš pats... Avansa atlikumu ar kases ieņēmumu orderi ielieciet uzņēmuma kasē, un ja kas; tad arī pats lai skaidro kur tā nauda no kases ir palikusi.
Labi nav, bet darīt var. Šinī situācijā vismaz avansierim nav pasakainas summas kabatā...
Labi nav, bet darīt var. Šinī situācijā vismaz avansierim nav pasakainas summas kabatā...
Livijano 09.08.2011 20:50
601 сообщение на сайте
601 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть