Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
sakrājusies nauda par pakalpojumiem - kā iemaksāt sia kontā? К списку тем
sakrājusies nauda par pakalpojumiem - kā iemaksāt sia kontā?
Problēma sekojoša. Ir jāizmaksā darbiniekiem alga, tā pēc darba līguma nosacījumiem ir jāieskaita bankas kontā.
Bet SIA konts ir tukšs, ir tikai skaidra nauda, kas ir saņemta par sniegtajiem pakalpojumiem.
Es varu paņemt to visu naudu, kas sakrājusies, iet uz banku un ieskaitīt SIA kontā? Ja, jā, kvītis ir līdzi jāņem?
Sorry, maza skaidrība šajās lietās un grāmatvedi varēšu atļauties tikai nākammēnes, tagad pašai jātiek galā
Vai varat palīdzēt ar padomu kā labāk rīkoties šajā situācijā?
Ответы (13)
Papildiniet kontu un izmaksasiet darba algu
Un vēl kas - es šodien netieku uz banku, tas nozīmē, ka kontu papildināšu augusta pirmajos datumos.
Bet reāli tā nauda ir ienākusi jūlijā, tie ir jūlija ienākumi.
Arī alga tā būs par jūliju.
Kā man to iegrāmatot?
Jo tā visa naudiņa nav ievadīta grāmatvedības programmā, tāpēc - vai tas nekas, ja iegrāmatošana notiek nākamajā mēnesī jeb ir obligāti uzreiz, kā notiek samaksa par pakalpojumu, tas jāievada programmā???
Un vēl kas - es šodien netieku uz banku, tas nozīmē, ka kontu papildināšu augusta pirmajos datumos. D2620 K2610 (izrakstisim izdevumu orderi augusta)
Bet reāli tā nauda ir ienākusi jūlijā, tie ir jūlija ienākumi. D2610 K6110,K5721
Arī alga tā būs par jūliju.-Visi gramatojumi julija
Kā man to iegrāmatot?
Saņemot naudu par pakalpojumiem tā jāiegrāmato grāmatvedības sistēmā - kasē. Tad no kases izmaksā uz izdevuma ordera pamata personai kas nesīs uz banku. Tad bankā iemaksājot saņem bankas orderīti, par darījumu. Nauda nu ir kontā !
Saņemot naudu par pakalpojumiem, ko jūs devāt meksātājam - kvīti vai čeku ?
Paldies atsaucīgajiem cilvēkiem
Es maksātājam devu kvīti (nevis stingrās uzskaites, bet parasto, paškopējošo, kur viens eks. paliek man, otrs - pakalpojuma saņēmējam).
Vai sanemot naudu par pakalpojumiem tā momentā ir jāiegrāmato grāmatvedības sistēma? Jo es to neesmu darījusi, man tagad stāv visi mēneša ieņēmumi neiegrāmatoti tā sanāk...
Es gan tādu kvīti no jums neņemtu.
Я бы больше волновалась, почему вы не пробивали чек ЭКА или хотя бы не выписывали строгий квитс.
Hmm, kas vainas tādai kvītij? Es to pati neizdomāju, man viena grāmatvede (tiesa, telefoniski) rekomendēja šādu variantu.
Čeka nav, jo nav kases aparāts.
Stingrās uzskaites kvīts ir tās, ko reģistrē VID?
Ministru kabineta noteikumi Nr.282
Rīgā 2007.gada2.maijā (prot. Nr.26 19.§)
Nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu lietošanas kārtība
Izlasiet sakot no 70 punktu
Jabut VID registr.kvitim
Jā, tiešām...
Labi, tad es augustā aiziešu un piereģistrēšu, tikai sanāk, ka esošās es varu izmest ārā? Kam tāda veida kvītis tad vispār der?
Hmm, kas vainas tādai kvītij? Es to pati neizdomāju, man viena grāmatvede (tiesa, telefoniski) rekomendēja šādu variantu.
---------------------
Каждый суслик в поле агроном
Nekur nav jāiet, bet jāieiet EDS un jāpiereģistrē.
Закрыть
Краткое описание нарушения