Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Meklēju palīgu Zalktim
Esmu jauna uzņēmēja, kura pati mēģinās strādāt ar Zalkti. Ir tik daudz neskaidrību, tādēļ meklēju cilvēku, kurš varētu kādā no brīvdienas dienām veltīt man konsultācijām par Zalkti 3 stundas, esmu gatava maksāt Ls 10. Atrodos Rīgā.
Rakstiet uz meiliņu:
feliciaaa@tvnet.lv
Paldies!
Ответы (12)
Vai Jūs iedomājaties, ka Zalktis var aizstāt grāmatvedi? Ar Zalkti jau var pats iemācīties strādāt, bet lai strādātu tomēr ir jāzina grāmatvedības pamati. Vai zināt grāmatvedības pamatus? Nevienu operāciju Zalktis negrāmatos pats, visi grāmatojumi jāzina tam, kurš ar to programmu strādā.
Balta-margrietiņ sevi ir uzrādījusi kā grāmatvedi. Tātad par grāmatvedību viss skaidrs. Zalktis rokasgrāmatā viss aprakstīts.Ja ir tieši kādi specifiski jautājumi var jautāt šeit.
Par 10 Ls 3 stundas tikai tad ja dzīvoju kaimiņu mājā.
Kurā rajonā Rīgā Jūs dzīvojat?
Esmu Rīgā, varbūt varu pieskriet un kaut ko parādīt. Varbūt esam kaimiņos.
Protams, ja saprotat grāmatvedību kā tādu.
Iemācīt par grāmatvedi par 10 Ls 3 stundās noteikti nevarēšu. Tik gudrs es pats neesmu.
Es domāju, ka Zalkti jau nu katrs grāmatvedis spēj apgūt pats, bez īpašas palīdzības, kur nu vēl 3 stundas...
Piekrītu, ka spēj - lielākā daļa, kam ir grāmatveža darba pieredze. Man arī neviens nerādīja, jo vienkāršāku programmu grūti pat iedomāties.
Tomēr, ja pieredzes nav, varbūt arī vajag palīdzību, visi jau nekad visu neuztver vienādi.
Taču, izrādās, ka nevajag. Droši vien jau iemācījās.
šādu sludinājumu redzēju arī citos portālos. Droši vien, ka būs jau citi pieteikušies palīdzēt, a varbūt margrietiņa meklē jaunāku pusi, par Aivars007.
hmmm, nebija ienācis prātā, ka šitā var jaunāku puisi atrast
Vai tad man uz pieres rakstīts vecums!
Es vēl esmu gana jauns!
Un gultā visi vecumi izlīdzinoties.
Aivar, gultā visi viena auguma
vecumi jau gan laikam neizlīdzinās. Vismaz neesmu tādu teicienu dzirdējusi- par vecumiem.
Cleo
Jaunrade ir tikai apsveicama!
Tagad būsiet dzirdējusi.
Stagnācija nav apsveicama.
Viss plūst, viss mainās...
Закрыть
Краткое описание нарушения