Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN koksnei К списку тем

PVN koksnei
Labdien. Lasīju i-finansēs, ka jūlijā ir izmaiņas PVN likumā, kas skar arī reverso PVN darījumos ar kokmateriāliem, bet kādas tieši ir šīs izmaiņas tā arī nesapratu, varbū jūs varat mani apgaismot ,un paskaidrot, kas tieši ir mainījies?
Inkat
Inkat 02.08.2011 15:41
187 сообщений на сайте

Ответы (4)

Šīs izmaiņas stāsies spēkā ar 1.oktobri un manurpāt vēl nav veiktas izmaiņas MK noteikumos par pvn piemērošanu darījumos ar kokamteriāliem, līdz ar to visas izmaiņas nemaz vēl nav zināmas.
Paligs
Paligs 02.08.2011 17:53
28 сообщений на сайте
Cik man paskaidroja konsultanti, tad būšot t;a, kā tikai loģiski vajadzēja būt. Starp PVn maksātājiem darījumos ar kokmateriāliem vairs nebūs jāaprēķina PVN un jāgrāmato reversi, vienkārši norādīs nodokļu rēķinos kokmateriālu vērtību. Kā ats atspoguļosies PVN deklarācijās vēl nezinot, bet it kā nebūšot vairs PVN 6 pielikuma. Cik pateisība, cik meli- to manīsim, kas lasīsim tās izmaiņas paši.
Cleo
Cleo 02.08.2011 19:48
19234 сообщения на сайте
Kā man stāstīja - reverss jāgrāmato būs tāpat, tikai nebūs jārāda pavadzīmē.

Reversa uzskaite būs tieši tāda pat kā ES - invoisā nerādam, grāmatvedībā uzskaitam.
Andaz
Andaz 09.08.2011 17:27
27892 сообщения на сайте
Eiropas Savienībā reversais PVN ir atļauts tikai septiņas nozarēs. Tā galvenā būtība- norēķinos starp uzņēmējiem, piemēram, pērkot izejvielas PVN figurētu tikai uz papīra, bet reāli to samaksātu tikai gala produkta vai pakalpojuma pircējs. Savukārt eksportētājiem, kam PVN nav jāmaksā, nebūtu jāgaida PVN atmaksa no budžeta, tādejādi atbrīvojot apgrozāmos līdzekļus.
Linete
Linete 09.08.2011 19:10
2983 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.