Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Kur iespējams apgūt grāmatvedības praktisko pusi? К списку тем
Valdaduma 08.08.2011 18:31
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (16)
Palasīt attiecīgu literatūru un noslēgt nelielu līgumu ar zinošu grāmatvedi sākumā priekš konsultācijām.
Japaina 08.08.2011 19:38
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
No pieredzes zinu,ka praktisko pusi var apgūt tikai praktiski ar zinoša grāmatveža palīdzību.
Duda43 08.08.2011 20:32
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Praktisko pusi var apgūt tikai un vienīgi praksē. Loģiski, ja vien draudzējas ar loģiku kā tādu.
Paejiet labāk kādos kursos, kur iemācīs raut zobus.
Paejiet labāk kādos kursos, kur iemācīs raut zobus.
Jā, paldies, Aivar, esiet ļoti asprātīgs. Par līgumu ar grāmatvedi ir laba ideja!
Valdaduma 08.08.2011 22:54
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ja cilvēks ar divām augstākajām izglītībām spēj uzdot šāda satura jautājumus, nekas cits neatliek, kā būt asprātīgam.
Aivar, es ko vasara pieredze redzeju.
Meiteni, sai magistra grads un kautkads vel soc. oc....man tie saisinajumi vienalga.
Kas mani izbrinija, ka vina atvalinajumu pavadija, dzimtaja ciema, dzerot leto alu no 2 litru pudeles, kopa ar tadiem pasiem letiem cilvekiem.
Un es nesapratu a jega macities lai briv laiku izskerdet, mana skatijuma augstaka izglitiba un visi tie oc. soc. dod ambicijas lielakiem apvarsniem, teatru apmeklesana, gleznu galeriju, nezinu.
man nav izglitibas un tapat nevelk uz urlu limena izklaidi, truli sedet parka un dzert alu no pudeles. pasedet var bet vismaz no bokala.
Meiteni, sai magistra grads un kautkads vel soc. oc....man tie saisinajumi vienalga.
Kas mani izbrinija, ka vina atvalinajumu pavadija, dzimtaja ciema, dzerot leto alu no 2 litru pudeles, kopa ar tadiem pasiem letiem cilvekiem.
Un es nesapratu a jega macities lai briv laiku izskerdet, mana skatijuma augstaka izglitiba un visi tie oc. soc. dod ambicijas lielakiem apvarsniem, teatru apmeklesana, gleznu galeriju, nezinu.
man nav izglitibas un tapat nevelk uz urlu limena izklaidi, truli sedet parka un dzert alu no pudeles. pasedet var bet vismaz no bokala.
Kalvitis 09.08.2011 20:36
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Kalvīti - katram savs.
Pamēģiniet to pateikt šiem oc soc mag - dzirdēsiet par sevi daudz ko tādu, kas Jums sapņos nebūs rādījies.
Pamēģiniet to pateikt šiem oc soc mag - dzirdēsiet par sevi daudz ko tādu, kas Jums sapņos nebūs rādījies.
Es meginaju, kontktu iegusanai ar merki, gan jau kadreiz noderes, tur seklums acimredzams. Izglitiba ieguta vai nu liekas naudas del, vai nu brivo budzeta vietu un personiga laika del.
A katram savs, tas gan. Vienigi kautka pedejos gados redzams sis limenis, programetajs neprot programet, jurists bez gramatas neprot neko aizstavet, utt.
Nezinu kur vaina, vai maca keksitim, un studenti gribedami neiegust vajadzigo, vai studenti macas pec principa nodot un aizmirst.
A katram savs, tas gan. Vienigi kautka pedejos gados redzams sis limenis, programetajs neprot programet, jurists bez gramatas neprot neko aizstavet, utt.
Nezinu kur vaina, vai maca keksitim, un studenti gribedami neiegust vajadzigo, vai studenti macas pec principa nodot un aizmirst.
Kalvitis 10.08.2011 12:30
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Agrāk students pie diplona tika mācoties. Viņu varēja no augstskolas arī atskaitīt par nesekmību, lekciju neapmeklēšanu. Tagad - diplomu nopērk. Neviens, kas maksā mācību maksu nav izmests, vismaz man tādi gadījumi nav zināmi. Atzīmes jāieliek vismaz 4, jo cilvēks taču samaksājis. Kvalifikācijas darbu par santīmiem var nopirkt internetā.
Tādi nu mums tie "grādīgie" beigās sanāk.:-/
Tādi nu mums tie "grādīgie" beigās sanāk.:-/
Anda
Kā savukārt zināms no manas personīgās pieredzes, no augstskolas izmet nevis studentu, bet pasniedzēju - par to, ka nepiekrīt ielikt "vismaz 4".
Kā savukārt zināms no manas personīgās pieredzes, no augstskolas izmet nevis studentu, bet pasniedzēju - par to, ka nepiekrīt ielikt "vismaz 4".
a par arodenem vispar klusesu, ir skolas, kur galds macibspekam = ieskaite visam kursam.
tikko saskaros, atradu tipa atsledznieku, teikdams tam, davai, cik gribi lai grabazu lidz ta sagatavot. sis ne, nav laika, lidz uzzinaju ka sim aplieciba pirkta un neprot un negrib neko. a eksamena tam, pec divu gada!!! solu deldesanas bija, riepu parmontesana. keksitim.
ehh. cerams turki gribes un maces.
nav brinums ka visur tikai raud, ka viss slikti un darba nav, un ir jabrauc tirit negeru atejas. darbs ir, tikai stradnieki svaki.
tikko saskaros, atradu tipa atsledznieku, teikdams tam, davai, cik gribi lai grabazu lidz ta sagatavot. sis ne, nav laika, lidz uzzinaju ka sim aplieciba pirkta un neprot un negrib neko. a eksamena tam, pec divu gada!!! solu deldesanas bija, riepu parmontesana. keksitim.
ehh. cerams turki gribes un maces.
nav brinums ka visur tikai raud, ka viss slikti un darba nav, un ir jabrauc tirit negeru atejas. darbs ir, tikai stradnieki svaki.
Kalvitis 10.08.2011 17:27
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Vot, vot, Kalvītim taisnība.
Un strādāt jau arī negrib - grib, lai viss no gaisa nokrīt.
Palasiet netā, ko tas pa pusei debilais Dimiters raksta - atteikšoties no pilsonības, jo valsts neapmaksā viņa kredītus.
Es nomiršu un nesapratīšu, kāpēc man būtu jāmaksā nodokļi, lai viena idiņa kredītus apmaksātu.
Un strādāt jau arī negrib - grib, lai viss no gaisa nokrīt.
Palasiet netā, ko tas pa pusei debilais Dimiters raksta - atteikšoties no pilsonības, jo valsts neapmaksā viņa kredītus.
Es nomiršu un nesapratīšu, kāpēc man būtu jāmaksā nodokļi, lai viena idiņa kredītus apmaksātu.
dimiteram veidigie velas kautkur pakerto stulbo ideju, par kredita atdosanu, kur tu nemi un biji laimigs, tev grutibas, tu atteicies no mantas, tevi neliek melnaja saraksta, bet kurs segs zaudejumus, dimiteraveidigiem neinterese.
man vairak patika ka radikalu partija sabijas, ka tagad tresdala valsts sekos piemeram, un celos ludza to neiet prom.
savadi ka nepiedavaja segt saistibas.
man vairak patika ka radikalu partija sabijas, ka tagad tresdala valsts sekos piemeram, un celos ludza to neiet prom.
savadi ka nepiedavaja segt saistibas.
Kalvitis 10.08.2011 19:41
391 сообщение на сайте
391 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть