Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

GPS un degvielas norakstīšana К списку тем

GPS un degvielas norakstīšana
Ja uzņēmuma automašīnām esam uzstādījuši GPS un atskaiti (kurā ir nobraukums un patērētā degviela) katru mēnesi saglabāju, kā ir ar degvielas norakstīšanu? Tāpat katrai auto man ir jāpielāgo čeki, kas pēc summas ir atbilstoši atskaitē uzrādītajam patēriņam?

(Neesmu grāmatvede) Paldies.
Alysha
Alysha 09.08.2011 12:05
43 сообщения на сайте

Ответы (3)

Vai arī sistēmā pirms printēšanas atrodu konkrēto apstāšanos benzīntankā un piezīmēs norādu Degvilas iepildīšanu - vai ar to pietiek?
Alysha
Alysha 09.08.2011 12:08
43 сообщения на сайте
Transportlīdzekļa izmantošanu tikai un vienīgi savas saimnieciskās darbības vajadzībām komersants pierāda, kārtojot ar saimnieciskās darbības veikšanu saistīto braucienu uzskaiti, kurā norāda:

1) transportlīdzekļa reģistrācijas numuru, marku, modeli un dzinēja darba tilpumu;

2) brauciena maršrutu, datumu, kā arī sākuma un beigu laiku.

Braucienu uzskaiti nodrošina, izmantojot maršruta kontroles sistēmu, kas uztver globālās pozicionēšanas sistēmas (GPS) satelītu raidītos signālus un nosaka automobiļa koordinātas reālā laikā un vietā.
Linete
Linete 09.08.2011 12:36
2983 сообщения на сайте
. grāmatvedības organizācijas dokumentos jānosaka iekšējo attaisnojuma dokumentu un reģistru noformēšanas kārtība, kuros tiks uzskaitīts faktiski nobrauktais kilometru skaits, pamatojoties uz transportlīdzekļa odometra rādījumiem mēneša sākumā un beigās un, kuros tiks konstatēts degvielas patēriņš saskaņā ar likumā „Par uzņēmumu ienākuma nodokli” noteiktajām degvielas patēriņa normām (1.pielikums);
Linete
Linete 09.08.2011 12:39
2983 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.