Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VSAOI atskaite
Добрый вечер всем! Сегодня отправляю отчёт по VSAOI вместе с отпусниками(без содержания) а мне в ответ : Dokumentu „Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN)” nav atļauts iesniegt par novēlotu periodu, ja tajā 4., 5., 6. un 7. ailes ir aizpildītas ar no 0 atšķirīgām vērtībām.
Можeт что поменялось? Заранее спасибки:-)
Ответы (43)
Varbūt nepareizs mēnesis, ja jau par novēlotu periodu? Vai tiem atbrīvotajiem šis mēnesis (jūlijs) vēl bija darba attiecību mēnesis?
Вот в том то и дело, что отчёт за июль, да и народ гуляет с апреля:-<
Проверьте когда у вас срок подачи этого отчета. Если опоздал хоть на один день то подать отчет можно только с нулями а в следующем месяце надо заполнять 6 и 7 графы с данными за предыдущий месяц.
Проверьте когда у вас срок подачи этого отчета. Если опоздал хоть на один день то подать отчет можно только с нулями а в следующем месяце надо заполнять 6 и 7 графы с данными за предыдущий месяц.
------------
Var iesniegt atskaiti ar nullēm. Pēc tam uzreiz laboto atskaiti ar pareizajiem cipariem.
Dinaro nezinu gan kā Jums izdodas uzreiz sniegt atskaiti ar pareizajiem cipariem, jo cik zinu EDS met atpakaļ ar norādi, ka labot var saskaņā ar likumu, t.i. nākošā mēneša atskaitē.
Anastasija, ko nozīmē "народ гуляет с апреля"? Ja aprīlī tika atbrīvoti, tad jau maija atskaitē bija jāparādās IIn tajā sadaļā, kur ir par darbiniekiem, kas nav obligāti sociāli apdrošināti - par darba attiecībām iepriekšējā mēnesī ieturētais IIN. Jeb es nepareizi to "guļaņiju" esmu sapratusi?
Cleo: vismaz pāris mēnešus atpakaļ man tas izdevās un neko nemeta atpakaļ.
Varbūt 2 mēnešu laikā kaut kas EDS ir mainījies, bet pamēģināt taču ir vērts.
У меня человек в отпуске за свой счёт с марта месяца и в отчёте он у меня в общем списке,и всё нормально проходит
Soc atskaites, precizējumu var iesniegt 5 (piecas ) dienas pēc atskaites iesniegšanas ( ar labotu algu)Tātad loģika saka vienu- Ja intervāls starp pamata atskaiti ar 0.00Ls un precizēto nepārsniedz 5 dienas tad atskaite aiziet. Pat lieku ar 0.00 algu un tūlīt no aizmugures( parakstu pat reizē) atskaiti ar skaitļiem. Tātad precizētā atskaite ir iesniegta 5 dienu laikā pēc atskaites iesniegšanas termiņa. Ja pārvelk pāri 5 dienām no primārās atskaites iesniegšnas- tad nekā.
Gunta
Bet, ja es aizmirsu (kā šomēnes) un tikai 16.tā datumā iesniedzu ar nullēm, vai par jūliju man vēl paņems precizētu?
Visiem iesniedzu laicīgi, par sevi aizmirsu.
Aivar Mēģiniet iesniegt kā precizēto- Būtu jāpieņem 16 plus 5 dienas=21 datums kas neriskā tas nevinnē.ja sistēmai nepatiks- uzreiz atmetīs atpakaļ.
Mēģināt ir vērts, jo reku viena mana kolēģe arī aizmirsa nodot soc.atskaiti Nodeva pirmo ar nullēm un nākamajā dienā precizētu ar pareiziem cipariem. Viss OK.
Все так сдают, pirmo ar nullēm un nākamajā dienā precizētu ar pareiziem cipariem. Viss OK.
Даже nākamajā dienā не обязательно. Можно через 5 минут исправленный сдать.
Paldies par padomu.
Mēģināšu, jo mēģināts nav zaudēts.
Vai izdevās iesniegt precizētu soc.atskaiti EDS, jau ielādējot failu, ziņo, ka atskaite kļūdaina un nemaz nedod iespēju iesniegt precizētu atskaiti.Paldies
Un ko raksta? Kāpēc kļūdains?
To pašu, ko rakstīja pirmo reizi, kad mēģināju iesniegt.
Vai Jūs no sākuma iesniedzāt atskaiti ar nullēm?
Vai iesniedzot precizēto atskaiti (ar pareizajiem datiem) ieliekat punktiņu, ka tā ir precizētā?
Es nevaru ielikt punktiņu, jo ieladejot no programmas, EDS atver uzreiz atskaiti un ziņo par kļūdām, es nemaz netieku līdz logam, lai ieliktu punktiņu.
Закрыть
Краткое описание нарушения