Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Ну и как вам результаты? К списку тем
Ответы (123)
А коалиция будет старая? Мнения избирателей никого не интересуют..... Толк было разгонять правительство, чтобы опять Единство было у власти. Что за страна.......
Es gan par politiku maz interesējos, bet viss šitas pasākums manuprāt bija Zatlera gājiens, lai nodrošinātu sev siltu vietiņu vēl uz kādu laiku, par cik otreiz par prezidentu netika.:-/
Es ar savu izvēli esmu ļoti apmierināta.:-D
Japaina 18.09.2011 20:16
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
А чем довольны-то?
Ничего же не изменится. Я не верю в способность ПРЗ что-либо изменить в стране в лучшую сторону. В худшую -да, изменят.
Ничего же не изменится. Я не верю в способность ПРЗ что-либо изменить в стране в лучшую сторону. В худшую -да, изменят.
Vispār jau šis jautājums ir samērā sensitīvs.
Es arī pēc ļoti ilgām pādomām nobalsoju par "mazāko ļaunumu". Mani pašu priecē vienīgi tas, ka gandrīz visu sarakstu izsvītroju, bet sarakstā atstātajiem pieliku krustiņus. Un tieši tie arī laikam būs iekļuvuši Saeimā.
Bet tie, kas balsoja par ZRP, manā skatījumā ir tuvredzīgi ļaudis. Es personīgi tādam "ķīselim", kas savārīts viena mēneša laikā, neuzticos. Tāpat kā neuzticos paša Zatlera kunga godaprātam. Mēdz jau teikt "Labāk vēlāk kā nekad", taču viņa lēmums par Saeimas atlaišanu bija pārāk ilgi aizkavējies, un tas neviesa uzticību viņam. Uzticību nevieš arī, piemēram, premjera kandidāts, kam mātes piens aiz lūpām un knapi pabeigta vidusskola. Tas viss ir pārāk nenopietni, es pat teiktu - no bijušās valsts pirmās personas - ciniski. Tas tikai liecina par Zatlera kunga pasaules uztveri lokālā mērogā. Ja nu nav kazai piena, tad lai nav - pacel ļipu un salej atpakaļ.
Es arī pēc ļoti ilgām pādomām nobalsoju par "mazāko ļaunumu". Mani pašu priecē vienīgi tas, ka gandrīz visu sarakstu izsvītroju, bet sarakstā atstātajiem pieliku krustiņus. Un tieši tie arī laikam būs iekļuvuši Saeimā.
Bet tie, kas balsoja par ZRP, manā skatījumā ir tuvredzīgi ļaudis. Es personīgi tādam "ķīselim", kas savārīts viena mēneša laikā, neuzticos. Tāpat kā neuzticos paša Zatlera kunga godaprātam. Mēdz jau teikt "Labāk vēlāk kā nekad", taču viņa lēmums par Saeimas atlaišanu bija pārāk ilgi aizkavējies, un tas neviesa uzticību viņam. Uzticību nevieš arī, piemēram, premjera kandidāts, kam mātes piens aiz lūpām un knapi pabeigta vidusskola. Tas viss ir pārāk nenopietni, es pat teiktu - no bijušās valsts pirmās personas - ciniski. Tas tikai liecina par Zatlera kunga pasaules uztveri lokālā mērogā. Ja nu nav kazai piena, tad lai nav - pacel ļipu un salej atpakaļ.
Если победил ЦС, то я довольна.:-)
Inst 19.09.2011 09:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
А я считаю, что Затлерс решил все поставленные перед собой задачи:
1.Создал прецедент отставки Сейма.
2.Убрал с политической арены (хотя бы явной) г.Шкеле и г.Шлесера, а также отодвинул г.Лемберга.
3.Остался в политике, т.к. к врачебной практике ему было бы вернуться трудно.
1.Создал прецедент отставки Сейма.
2.Убрал с политической арены (хотя бы явной) г.Шкеле и г.Шлесера, а также отодвинул г.Лемберга.
3.Остался в политике, т.к. к врачебной практике ему было бы вернуться трудно.
У Затлерса мне не понравился слоган: Мы не делим русских и латышей (или как-то так). По-моему, сам этот слогах наводит на мысли о делении на латышей и русских. Так как если деления нет, то и говорить не о чем.
Inst 19.09.2011 09:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Затлер свои задачи решил, но нам то какое с этого удовольствие?
Технолог, а чем вам мешали Лембергс со Шлессерсом?
Технолог, а чем вам мешали Лембергс со Шлессерсом?
Lembergs ir manas pilsētas mērs. Labs aktieris un demagogs. Pašam tiek un pa druskai atmet arī savām avīm. Par to premjera kandidatūru taču bija tikai teātris.:-D
Es arī uzskatu, ka vēlēšanas ir izdevušās. Lai sāk strādāt jaunie , kuriem ir cita domāšana. Neviens par politiķi nav piedzimis.:-D
Nu es gan gribētu, lai jaunie mācās savos uzņēmumos un bankrotē paši, nevis mācās uz tautas un valsts rēķina.
Jaunie, tad jaunie.
Taču tomēr jāatšķir jauns, izglītots un ar pieredzi (Dombrovskis, piemēram) no jauna un neizglītota, kurš piedevām visus savus uzņēmumus vada ar zaudējumiem.
Taču tomēr jāatšķir jauns, izglītots un ar pieredzi (Dombrovskis, piemēram) no jauna un neizglītota, kurš piedevām visus savus uzņēmumus vada ar zaudējumiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть