Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Выплата командировачных
Если в приказе о командировке указано: Komandējuma izdevumus samaksāt saskaņā ar MK 12.10.2010. noteikumiem Nr. 969.
Saskaņā ar komandējuma dienas naudas aprēķinu izmaksāt dienas naudu ________Ls apmērā katram darbiniekam.
надо писать работнику заявление, что бы ему выплатили командировачные??
Ответы (17)
man metodikā aprakstīts, kad nodod komandējuma atskaiti, arī raksta darbinieks iesniegumu.
ну а если заранее выплатили командировачные, до отъезда, и в приказе указано что надо выплатить и работник подписался, что ознакомился с приказом, все равно надо заявление? по логике не надо..
Nevajag nekādu iesniegumu.
vienmēr ir pārtērēta summa
если быть формалистами, то надо
в приказе же не сказано, до выплатить или после
я формалист - кто хочет денег заранее, пишет аванса пиепрасиюмс
nu ir braucis ar a/m un degviela uzpildīta
Bet vai tad rīkojumā nav rakstīts, ka arī jākompensē izdevumi, saistīti au komandējumu?
rīkojumā ir rakstīts, bet konkrētu summu nevar paredzēt
iet runa par komandējuma dienas naudu, tā ir zināma no komandējuma dienas naudas aprēķina. Summa nemainīsies. Bet pārējais izmaksas pamatojoties uz attaisnojuma dokumentiem ( čeks, kvīts u.c. ). Tiks sastādīts avansa norēķins un izmaksas naudu, ko darbinieks iztērē. Vai tā nebūtu pareizi?
Kāds iesniegums izmaksāt to, kas pienākas pēc likuma? Tad jau katru mēnesi jāraksta iesniegums, lai algu izmaksā!
pēc loģikas - ja ir iesniegums, un iesniegums tiek apstiprināts, tad uz ta pamata raksta rīkojumu, un uz rīkojuma pamata darbojas tālāk.
Bet ja rīkojumā uzreiz ir rakstīts, ka vajag izmaksāt komandējuma diena snaudu un citus komandējuma izdevumus, vai tad vajag darbiniekam rakstīt vēl pie tam iesniegumu?
Andaz, paldies. tagad esmu pārliecināta
Не надо передёргивать. Там где 1 бух за всё и всех может и не нужно никакого заявления. А кому может быть просто необходимо, элементарно для инфы буху и кассиру что и кому выплатить и откуда.
Kāds iesniegums par komandējumu? Kāds? Lūdzu, lūdzu sūtiet mani komandējumā?
Noteikumos teikts - saskaņā ar rīkojumu.
Rīkojumā raksta - ko, uz kurieni, kāpēc sūta, ko apmaksā (dienas naudu un citus izdevumus - te apraksta kādus izdevumus, lai nesapērkas botes un džinsus un neprasa atmaksāt, jo rīkojumā nebija teikts, ka pirkt nedrīkst).
Lūdzu, lūdzu sūtiet mani komandējumā?
Почти так. Вычеркните одну лудзу и будет хорошо.
Кто как видит
деньги подотчетникам выдаются или по факту или по запросу
Вот так записано в моей методике. Причины нарушать ее не вижу.
Закрыть
Краткое описание нарушения