Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ceturkšna atskaite
Labdien!
Sāku no 0,pat grāmatvedību nepārvaldu,bet visam eju cauri,jo uzskatu ka mikrouzņēmumam IK nav tik traki ,ja pie tam strādāju viena.
Tāpēc jautājums,kad nododu atskaiti,ko "veidpats" pats sagatavo un iesniedzu EDS,vai man arī visi bankas pārskati,kvītis un čeki jāskenē un jānodod faila formātā?
PALDIES,GAIDU ATBILDI :
Ответы (38)
Man ir tikai 23 gadi, esmu brīvs un neprecēts, meklēju līgavu tieši starp grāmatvedēm - iesācējām. Man ir sava jahta un arī māja Baltezerā.
Bet tādu rupekli nekad neizvēlēšos, un mamma arī tādu neļaus ņemt.
Būs vien jāpaliek ālavās.
Interesanti kā Dineroglass Aivara007 vecumu var uzzināt VGK profilā? Varbūt te parmanu vecumu arī pārāk daudz informācijas, jāsāk maskēties
Tāda tipa cilvēki ne to vien ir spējīgi izfantazēt, sevišķi, ja visam iet cauri.
Ekstrasensu šovs
Nekas, nekas, es arī drīz sākšu iet visam cauri, tad tik jūs redzēsiet!
Bet es zinu, cik Aivaram gadu;-)
es gan nezinu, bet zinu, ka jaunāks par mani
Gileiro- nu ir taču starpība vai forumā paprasa padomu un skaidrojumu kādā jautājumā jeb spēlē " ES GRĀMATVEDIS" un pat nesaprot ko nozīmē iesniegt atskaites.Tasjau ir par traku. ja Jūs nezināt vai dokumenti jāskānē un jāsūta uz VID vai nēt tad bai vispŗa saprotat ko nozīmē sistematizēt dokumentus, reģistrēt uzskaites reģistros... Jeb dators to pats dara - tikai blēdis nesaka ko iesākt ar papīriem:-D
Es par visām Jums jaunāks...
Pavisam jauniņš - precību gados...
Mēs ar Elīnu arī tikpat jaunas:-)
Kad atkal būšu līgavas meklējumos - Jums pirmā roka, ja esat tikpat jaunas...
Aivars007, jau paspēji apprecēties no 09:20 līdz 10:14 ? Tikko biji precību gados, pēc stundas jau meitenēm atkal jāgaida, kad būs otrais precību vilnis
Tagad tāda dzīve - dinamiska, viss plūst, viss mainās...
Ja nākošreiz mani nelaulās tādā valodā, kādā gribēšu, es arī ģībšu...
Nav tik traki. Mana draudzene grēkus sūdz latviski, lūgšanas skaita poliski, grēko krieviski! Un nekas - neģībstLOL
Kosmopolīte!
Закрыть
Краткое описание нарушения