Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
KASIERA OPERATORA PIENĀKUMI К списку тем
KASIERA OPERATORA PIENĀKUMI
Lūgums atsūtiet uz e-pastu kasiera operatora pienākumus, jo rīt nāk pārbaude ciemos-pieprasa atsevišķos noteikumus. Iepriekš pateicos!!!!
anita.treja@inbox.lv
Ответы (14)
Profesiju klasifikators, vai arī pameklējiet lietotāju failos.
Kas ir kasieris operators?Kādi pienākumi tur ietilpst? Tas jau stipri individuāli izskatās.Ar EKA darbojas?
Nosūtīju pārdevējam-kasieriem. Mani tas "operators" samulsināja. Tā varbūt arī sauc, ja ir bez pārdevēja pienākumiem. Man nav tādu.:-(.
Slotas operators
Mēteļu operators
Datora operators
.....
Paldies visiem, kas palīdzēja!!!
Esmu ar mieru ar Andaz----bet tieši tāds pieprašītājs VID "profesiju nosaukums" ir uzrakstīts tem.pārbaudes lapā...
es vēl pajautāju, vai pārdevēja pienākumu instrukcija nedēr? atbildēja, ka nē....
A kurā normatīvā aktā rakstīts, ka uzņēmumā jābūt visiem šitiem dokumentiem- tādiem kā "grāmatvedības ierakstu, dokumentu un reģistru glabāšanas noteikumi", "grāmatvedības pāskatu sagatavošanas noteikumi", "inventarizācijas instrukcija" u.c., ko VID prasa pārbaudēs? Vai tad nepietiek, ka ir "Likums par grāmatvedību", "Likums par gada pārskatiem"? Pamatojoties uz šiem likumiem un to prasībām, taču arī strādājam.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=80418
Nosaucāt jau pareizos likumdošanas aktus, tad izlasiet tos arī un atradīsiet atbildi.
Katram uzņēmumam ir sava specifika, tāpēc arī jāizstrādā visus šitos dokumentus aprakstot kā ir tieši jūsu uzņēmuma, ņemot vērā attiecīgus likumu un citus normatīvus aktus
Elecbird, mūsu uzņēmums nav liels- vienas kases apgrozījums mēnesī ir trīsciparu skaitlis.Kādreiz bija izstrādāta instrukcija kasierim, kas strāda ar kases aparātu. Pārbaudes laikā parādīju to, bet saka-"nedēr".Neskatoties uz to, ka tajā ir atspoguļots visa darba diena,vajag tieši kasiera operatora amata aprakstu/
P.S. inkasācijas noteikumi ir izstrādāti atsevišķa dokumentā.
Tā arī pajautājiet - kāpēc neder? Un kur ir rakstīts, ka jābūt tā, kā viņi prasa?
varbūt darba līgumā amats ir kasieris-operators?
34. Aizstāt pielikumos vārdus "kasieris operators" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "kasieris" (attiecīgā locījumā).
Sveiki!
Liels liels lūgums atsūtīt arī man kasiera operatora amata aprakstu.
Milzīgs paldies jau iepriekš!!!
e-pasts:
anastasija_medecka@inbox.lv
Закрыть
Краткое описание нарушения