Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
rikojuma paraugs
Iegadats uzvalks..sakaraa ar to ka regularii tiekas ar klientiem..un brauka pa komandejumiem..utt
nav ne jausmas ka ta pa smuko uzrakstiit..lai varetu norakstit uz darba apgerbu!Help
Ответы (20)
Один на всех что ли купили?LOL
jābuut kadai izejai no bezizejas
Jaizdod rīkojums, ka drīkst valkāt tikai darba laikā:-D
tas nav nekāds darba apģērbs, darba apģērbs ir servisā strādājošiem kombinezons, kafejnīcā apkalpojušam personālam speciāli uzšūta forma
Kapēc nav darba apģērbs? Remontstrādniekiem drīkst būt darba apģērbs, bet, piemēram, māksliniekiem uz skatuves nevar? Dubultmorāle!
А кто сказал, что māksliniekiem uz skatuves nevar? Только, конечно, странно назвать сценические костюмы спец одеждой, это скорее рабочий инвентарьLOL Может и этот костюм один на всех инвентарём зачислитьLOL
Kā Jūs nesaprotat - tā ir nodokļu "optimizācija"!
Pēc šāda "parauga" visi bosi pirks BOSS uzvalkus un liks uz izdevumiem.
Estere - pretojieties, cik vien varat. Jo rezultātā grāmatvedis būs vainīgais.
Nekādi rīkojumi te nepalīdzēs.
Es pretoojoos..bet liekas ka šaja gadiijuma liidzes tikai speka panjemienii/atslēgt priekšnieciiibu/..pirmstam uzrakstot atluugumu
manliekas ka daudzas firmas ta notiek...kaa saka gramatoott var tikai jamak pamatot un uzrakstiit attieciigos dokumentus
"kaa saka gramatoott var tikai jamak pamatot un uzrakstiit attieciigos dokumentus"
Un vai tad tas ir slikti?
tas nav slikti..tapec velos tagad uzcept rikojumu..lai butu pavisam labi:-D
Piemēram, stjuarti vai oficianti bieži strādā uzvalkos, kas viņiem skaitās darba (formas) apģērbs. Tā ka principā arī uzvalks VAR būt darba apģērbs. Grūti gan iedomāties, ka uzņēmuma īpašnieks vēlas staigāt formas apģērbā
Estere! Vai Jūs pati arī regulāri tiekaties ar klientiem un braucat komandējumos?
Estere jau nav pie vainas.
Nu ko - tad rakstiet rīkojumu, lai šefs paraksta.
Ierakstiet arī - attiecināt uz saimnieciskajiem izdevumiem.
Nebūs pārbaudes - viss kārtībā, ja būs - samaksās PVN un UIN, kā arī nokavējuma naudas un soda naudas.
Un vai tev, Aivar, par gadījumu, ja ir parakstīts rīkojums par uzvalka iegādi, tad ir gadījies samaksāt par šo nokavējuma un soda naudas? Tikai nemelo.
Skopuļi! Mēs taču jau vienreiz te vienojāmies, ka sarkanas kurpes, un zeķbikses drīkst likt pie darba apģērba!
Zeķes un zeķbikses jau nu riktīgi ir darba apģērbs, jo mājās neviena zeķēs nestaigā - ielien džinsos vai trennuškās
uz uz tirgu arī smalkās kurpēs neiet
Var būt uzvalkam izšūvumi ar firma logo un šef reklamē uzņēmumu
ja nav uzšūts firmas logo, tad lai ātri izšuj
Yansis
Ko nu man melot vai nemelot!
Es neesmu firmas boss, es - tikai strādnieks.
Proletariātu VID nesoda. Soda naudas maksā bosi - tie, kas saskaņā ar likumu atbildīgi par grāmatvedības kārtošanu un par nodokļu nomaksu.
Закрыть
Краткое описание нарушения