Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Kam patīk? К списку тем
Ответы (58)
нормально, хоть и более привычен старый облик.
Brandsale2010 31.01.2012 10:02
338 сообщений на сайте
338 сообщений на сайте
Экстремалки!
Mops 31.01.2012 10:09
461 сообщение на сайте
461 сообщение на сайте
Profilā vienalga neko nevar izlabot.Priekš redzes ir sliktāk.Tā sava aktivitāte nav vajadzīga.Nevar redzēt, kuri pieslēgušies.
Bet, nu jāpierod.
Bet, nu jāpierod.
Japaina 31.01.2012 10:09
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ambera no Daugavpils laikam tagad pārcēlusies uz vgk, ja slavē to, kas gandrīz nevienam nepatīk.
Kas te var patikt!
100% piekrītu Albīnai - sliktāk vairs nevar būt.
Kas te var patikt!
100% piekrītu Albīnai - sliktāk vairs nevar būt.
-1 это не оценка Альбининого поста, а проба новой кнопочки.
Inst 31.01.2012 10:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es jau vienā tēmā ierakstīju, ka gan jau pieradīsim!! Nu nav stilīgi dzīvot tik vecā lapā (vizuāli) - laiks iet uz priekšu, tehnoloģijas attīstās... Pieļauju, ka vecās lapas platforma uz jaunākām tehnoloģijām un jaunākām programmu versijām lāga nedarbojas...
Bet - tomēr derētu nomainīt (ja vien lapas platforma to pieļauj) mapēm tos milzu gaiši zilos fontus uz kaut ko acīm tīkamāku un mazāku, lai nav redzei pārslodze, pārslēdzoties no tēmu saraksta uz pašu tēmu. Kā jau rakstīju citā tēmā - slikta redze, daltoniķi šādas krāsas neuztver vai uztver ļoti saasināti un acis pārgurst, bet foruma mērķis jau nav sabojāt redzi galīgi
Bet - tomēr derētu nomainīt (ja vien lapas platforma to pieļauj) mapēm tos milzu gaiši zilos fontus uz kaut ko acīm tīkamāku un mazāku, lai nav redzei pārslodze, pārslēdzoties no tēmu saraksta uz pašu tēmu. Kā jau rakstīju citā tēmā - slikta redze, daltoniķi šādas krāsas neuztver vai uztver ļoti saasināti un acis pārgurst, bet foruma mērķis jau nav sabojāt redzi galīgi
Ещё и суток не прошло, а мне уже нравится, только привыкнуть надо.
Через неделю уже и не вспомню как было.
Через неделю уже и не вспомню как было.
>> Japaina: "Profilā vienalga neko nevar izlabot."
Lūdzu, precizējiet par ko iet runa...
Dzimšanas datumu,paroli.Vismaz man vēl nekad nav sanācis.
Lūdzu, precizējiet par ko iet runa...
Dzimšanas datumu,paroli.Vismaz man vēl nekad nav sanācis.
Japaina 31.01.2012 11:53
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es to datumu nevaru izmainīt no 2003.gada
Japaina 31.01.2012 12:07
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina: tikko pamēģināju izmainīt dzimšanas datumu un paroli – viss strādā. To var izdarīt atverot Uzstādījumus (uz melnas strīpas lapas augšā).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть