Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par uzņēmuma pirkšanu
Labdien!
Vai forumā ir bijusi diskusija par tēmu " Uzņēmuma pirkšana". Es gribu iegādāties uzņēmumu. Sīkāk : pērku uzņēmuma nosaukumu un mājas lapu. Meklēju forumā šo tēmu, bet man raksta ka neesmu abonents. Vai tagad tikai tiem, kas iegadājās abonentu ir pieeja.
Ответы (29)
Ja tā ir, tad tas ir ļoti pareizi.
O nē Japaina tā nav! Sen neesmu šeit bijusi pamainījies šis tas.
Pamainījies ir gan ;-), bet es kā nezināms lietotājs iegāju meklētājā un viss darbojas!
Nu tad es pie lietas. Vai pamatlīdzeklim, kurš ieguldīts pamatkapitālā rēķina nolietojumu. Un kas notiek ar pamatkapitālu, tas samazinās? Jāveic PL pārvērtēšana?
Pamatkapitāls arī nolietojas.
Ja, pamatlidzeklim rekina nolietojumu un pec tam nevajag neko parvertet. Pamatkapitals nav nemainigs lielums-vienreiz ienesa naudu un tai muzigi jastav konta. Tapat ar PL - rekina nolietojumu, remonte, noraksta.
Esmu iesācējs - kāds ir pamatkapitāla nolietojuma procents (mēnesī, gadā)?
Un kādi grāmatojumi?
Jā, forumā pietrūkst reģistrēšanās datums un nodarbošanās.
Varētu ieteikt, paprasīt galvenajam grāmatvedim.
Man nav galvenā grāmatveža - sam buxgalter.
Nu, tad vismaz jānopērk kāda laba literatūra un jāpalasa par PL.Varbūt var atrast arī guglē.
Labai literatūrai nav naudas. Kur atrodas tā gugle, nezinu - vai kaut kur Rīgā?
Mans pamatkapitāls ir 7 tūkstoši.
Kā tas nolietojas?
Cik nolietosies janvārī, un cik febrālī, ja febrālī tikai 29 dienas?
Vai brīvdienās un svētku dienās arī tas nolietojas?
Ja brīvdienās apmeklē Lido ēstuvi, tad dubultā.
Es neapmeklēju Lido ne brīvdienās, ne darbdienās, jo cenas tajās ēstuvēs ir astronomiskas. Man nenāk ne prātā barot Ķirsonu un atbalstīt viņa stulbās idejas un visādas afēras.
Tādā gadījumā nolietojums vulgaris.
Neko Jums nevar izdabūt.
Neviens negrib man palīdzēt ar atbildi.
Aivars007 - Ha ha ha!!! Nu bija vismaz jautri vai ne? Mūžu dzīvo mūžu mācies. Labi, es jau pati visu noskaidroju.
Un liels paldies Brita jūs esat zolotoj čelovek.
Visiem jauku dienu!
Nebūtu manas jautrības - nebūtu neko noskaidrojusi.
Tomēr noderēja!
Brita 09.02.2012 18:43
416 ziņojumi forumā
Pamatkapitals nav nemainigs lielums-vienreiz ienesa naudu un tai muzigi jastav konta.
muzigi jastav konta.???
Tagad Ambera uzsāks jautrības seansu.
Nu lai taču stāv, ja labi stāv... tajā kontā.
Buzis taču zina labāk.
Ambera tas bija teikts ar ironiju- protams, ka nav jastav!
Закрыть
Краткое описание нарушения