Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Надматрасник из верблюжей шерсти К списку тем
75 сообщений на сайте
Ответы (66)
pavisam cita lieta! 
Ar tiem virtuves pričendāļiem ir tā - kamēr nepamēģini, tikmēr nejūti vajadzību.
Man, piemēram, nav iedomājama virtuve bez dažiem Tupperware traukiem un lietām, piemēram, mizotāja. Nu neesmu labāku nekur atradusi! Mizo ideālas plānas miziņas, nenotrulinās gadiem! Ideāli var sagriezt kāpostus salātiem plān-plāni un burkānus arī vairs nerīvēju, bet griežu plānās ripiņās.
Virtuves šķēres - kā var bez tām iztikt? Iztiku pati, kamēr nopirku un nu brīnos kā līdz šim tiku galā

Uzglabāšanas trauki vnk ir ideāli!
Man ir arī maizes cepamā krāns. Nopirku, kad sākās lielā mode uz tām, bet joprojām cepu maizi
ļoti reti nopērku veikalā. Ciemos braucot aizvedu pa baltmaizes kukulītim
visi priecājas daudz vairāk kā par kūkām. а кому на кой не знаю
10269 сообщений на сайте
Man vēl ir Tupperware Iso Duo servofix 3L katls. Griķus var sagatavot ideāli.
Kolēģe teica, ka auzu putra arī sanākusi labulabā.
Много всяких полезных приспособлений есть, только большая часть, к сожалению, мало используется.
А помимо Tupperware есть еще и другие кастрюльки, в которых каша получается великолепно.

Sanāk ļoti labi.
8241 сообщение на сайте

Meklēju sendviču tosteri, bet nevis tādu, kas maizes šķēles trīsstūros saspiež, bet gan tādu, kas tikai gar malām saspiež kopā. Tādās var viskautko iekšā salikt
Nezināju.
Es arī tādu gribu!
vecais sabeidzies un izmests.