Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
slimības lapa un atlaišanas pabalsts, atvaļinājums. К списку тем
slimības lapa un atlaišanas pabalsts, atvaļinājums.
darbinieks 2011. gada augustā aizgāja atvaļinājumā un pēc atvaļinājuma saslima. Slimo visu gadu.
Darbā vairāk negrib nākt. Ir dabūta 3 grupa. Bet grib maksimālu labumu no darba devēja.
kas tagad viņam pienākas un kā labāk atlaist, ar kādu pantu.
Ответы (25)
DL 101.panta11.punkts. atbrīvošana.
Atlaišanas pabalsts 112.pants
darbinieks 2011. gada augustā aizgāja atvaļinājumā un pēc atvaļinājuma saslima. Slimo visu gadu.
Darbā vairāk negrib nākt. Ir dabūta 3 grupa. Bet grib maksimālu labumu no darba devēja.
kas tagad viņam pienākas un kā labāk atlaist, ar kādu pantu.
Interesanti, ja negrib nāk darbā, lai raksta atlūgumu.
Piekrītu, ja pats negrib strādāt, lai raksta atlūgumu.Ja atlaidīsiet, kā raksta Ilma, maksāsiet atlaišanas pabalstu, atkarībā no nostrādātiem gadiem.
Да еще не забудьте компенсацию за отпуск-пока он болел- отпуска набежало целый месяц.
Draņķīgu darbinieku, kas pats negrib rakstīt atlūgumu, var pabiedēt ar Darba likumu - ja slimo ilgāk par 6 mēn. atlaiž un viss.
Draņķīgu darbinieku, kas pats negrib rakstīt atlūgumu, var pabiedēt ar Darba likumu - ja slimo ilgāk par 6 mēn. atlaiž un viss.
To vajadzēja 6 mēnešus atpakaļ.Ja tagad, tad atlaišanas pabalsts+kompensācija.Ja ir iesniegums par atbrīvošanu, tad kompensācija.
Vai es pareizi sapratu- ja darbinieks slimo 6meneshus- vinju var atlaist? peec kaada panta?
Vai es pareizi sapratu- ja darbinieks slimo 6meneshus- vinju var atlaist? peec kaada panta?
Nē, tas nav tik vienkārši, kā iedomājieties.
Meklējiet līdzīgas tēmas - tur ir viedokļi.
DL 101.p.11)p.,102.p.,103.p.2)p.,109.p.4)p.,112.p.>>lasīt, lasīt...
... un saprast...
... un ievērot visas procedūras...
es to jautaaju kaa no darbinieka puses
Tas noziimee ja man ir pamatota slimiiba- mani nevar atlaist no darba...
Darbiniekiem šie jautājumi jāuzdod Valsts darba inspekcijā, ja Jūs māc šaubas par to, ka darba devējs Jūs diskriminē.
Šis ir grāmatvežu forums.
Nepārzinot lietas apstākļus un visas detaļas, uz tik nopietniem jautājumiem sveši cilvēki nevar atbildēt.
Vai patiešām to ir tik grūti saprast!
kaapeec tik negatiiva attieksme- esmu "toposha" gramatvede- un laikam ne vienu vien reizi Juus te tracinaashu ar "pastulbiem" jautaajumiem
kaapeec tik negatiiva attieksme- esmu "toposha" gramatvede- un laikam ne vienu vien reizi Juus te tracinaashu ar "pastulbiem" jautaajumiem
Kā topošai grāmatvedei, vajadzētu sākt lietot garumzīmes.
paldies- labs- saprotosh raksts
ok-sapratu Juusu attieksmi
Attieksme kā jau attieksme.
Es Jūsu vietā pat neatzītos, ka grasos kļūt par grāmatvedi.
Trešo invaliditātes grupu piešķir personām, kurām veselības stāvokļa dēļ jāpāriet zemākas kvalifikācijas darbā vai stipri jāsamazina darba apjoms savā specialitātē. Ārstniecisko un profilaktisko pasākumu rezultātā iespējama traucēto organisma funkciju un darbaspējas atjaunošanās, tāpēc invaliditāti piešķir uz noteiktu laiku: pirmo invaliditātes grupu - uz 2 gadiem, otro un trešo invaliditātes grupu - uz 1 gadu.
Nu darba devējs redz, kad netiekat galā ar darbu, un veseliem cilvēkiem tagad nav darbs.
Закрыть
Краткое описание нарушения