Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības pakalpojumi Rīgas centrā. К списку тем
Grāmatvedības pakalpojumi Rīgas centrā.
Labdien,
Lūdzu rekomendējiet kādu lielu firmu, kura nodarbojas ar grāmatvedības pakalpojumiem ?
Vajadzīga populāra firma ar desmitiem un vairāk grāmatvežiem firmā.
Ответы (50)
Kāpēc tieši tādu ar daudziem grāmatvežiem?
Tādās firmās ir vislielākais bardaks.
Man patīk tikai savējā.
Man arī savējā, tā mīļāka!
Man vispār nepatīk grāmatvedības pakalpojuma firmas, nekvalitatīvi daudzi darbinieki un kā roboti
Man patīk visi, kas ir grāmatveža vārda cienīgi, vienalga kur viņi strādā.
Man vispār nepatīk grāmatvedības pakalpojuma firmas, nekvalitatīvi daudzi darbinieki un kā roboti
Par lielajām 100% taisnība.
Leinonen -Vilandes 3
jo viņiem kopā var apspriest vajadzīgos jautājumus kopā, labāk strādās.
Ir kaut kas vēl? būtu vēlams web saitu.
Paldies.
Jekabu, как интересно, вы в разных темах рекомендуете различные фирмы
а почему одному автору одну, а второму - другую? критерии?
Es arī pašlaik mēģinu izprast firmas SIA "Finance and Accounting Services" "brīnumdarbus" divu gadu garumā.
Izskatās, ka viņi par Horizon nezina neko, bet apņemas ar to strādāt. Uzmanieties visi klienti, kas maksā par pakalpojumiem šai firmai!!!
Visas tās lielās firmas ir kā baloži - ''protu, protu''.
Izskatās, ka viņi par Horizon nezina neko, bet apņemas ar to strādāt.
Bet kā var saprast šo teikumu?Parasti jau firma strādā ar vienu programmu, kuru pārzin.
Только не у всех бухгалерских фирм есть время, что бы освоить программу полностью. Порой только до этапа ,,куда вводить, и где распечатывать,,
особо когда 10 бухгалтеров.
Закрыть
Краткое описание нарушения