Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības pakalpojumi Rīgas centrā. К списку тем
Grāmatvedības pakalpojumi Rīgas centrā.
Labdien,
Lūdzu rekomendējiet kādu lielu firmu, kura nodarbojas ar grāmatvedības pakalpojumiem ?
Vajadzīga populāra firma ar desmitiem un vairāk grāmatvežiem firmā.
Ответы (50)
Только не у всех бухгалерских фирм есть время, что бы освоить программу полностью. Порой только до этапа ,,куда вводить, и где распечатывать,,
Tad tās ir štruntīgas firmas un tās nav grāmatvedes, bet datu operatores.
Bet kā var saprast šo teikumu?Parasti jau firma strādā ar vienu programmu, kuru pārzin.
"Strādā" ar klienta iegādātu programmu.... attālināti!!!
Tāpēc jau nevienu programmu tā pamatīgi nezin.
Bet kā var saprast šo teikumu?Parasti jau firma strādā ar vienu programmu, kuru pārzin.
Ja jau klientam ir sava programma, neredzu jēgu grāmatvedības pakalpojumu firmai. Daudz labāk, ja pašiem, kaut uz pāris stundām dienā, būs sava grāmatvede,
Anda - kā kuram.
Vajag galdu, vietu, krēslu, datoru un tml.
Un tad vēl - pamanīs to, kas nav jāredz un tml.
Zinu no pieredzes.
Неужели квалификация бухгалтера зависит от того, сколько людей в бухгалтерии и он превращается в робота, все очень индивидуально на мой взгляд)
Если бухгалтер / бух.фирма работает удаленно на программе клиента - здесь разве нет признака трудового договора ?
Если бухгалтер / бух.фирма работает удаленно на программе клиента - здесь разве нет признака трудового договора ?
Ну да, я тоже так считаю.
И интересно как количество работающих влияет на качество работы?
Я видела два варианта работы бухгалтерского обслуживания
-1)каждый бухгалтер-как универсальный солдат-может и делает полный цикл бухгалтерских операций
-2)у каждого бухгалтера только свой участок в каждой фирме-т.е. один банк ведет, другой отчеты делает и т.д.
На мой взгляд - первый вариант гораздо лучше, практически у каждой фирмы есть свой бухгалтер/который не знает и не видит лишнего/
Во втором случае-бухгалтера становятся полуоператорами-полусчетоводами
А количество бухгалтеров/ при умелом создании колектива единомышленников-а не конкурентов-очень хорошо влияет на работу- НЕТ НИЧЕГО ЛУЧШЕ БУХГАЛТЕРСКОЙ ТУСОВКИ !!!! Две головы лучше одной-а десять еще лучше !
Иначе-чего мы все торчим на VGK ???
Nē, nē šeit nekādu pazīmju nav. Es visu daru savā datorā manis brīvi izvēlētajā laikā un uzņēmuma vadība man maksā tikai un vienīgi par konkrētu operāciju veikšanu viņu grāmatvedības programmā un EDS. Ja uzņēmums var atļauties, izdevīgāk ir iegādāties savu programmu, lai visi dati krājas vienā vietā, it sevišķi, ja lielākoties uzskaite tiek glabāta elektroniski, nevis drukāta papīra formā.
Nē, nē šeit nekādu pazīmju nav. Es visu daru savā datorā manis brīvi izvēlētajā laikā un uzņēmuma vadība man maksā tikai un vienīgi par konkrētu operāciju veikšanu viņu grāmatvedības programmā un EDS. Ja uzņēmums var atļauties, izdevīgāk ir iegādāties savu programmu, lai visi dati krājas vienā vietā, it sevišķi, ja lielākoties uzskaite tiek glabāta elektroniski, nevis drukāta papīra formā.
Jūs tiešām par to esiet pārliecināta?
Esmu gan, VID-s akceptēja! Nevajaga jau arī pārspīlēt ar tām pazīmēm.
Pamatā "ķer" tos, kas sēž firmas birojā, strādā uz firmas datora, ievēro firmas darba laiku, izmanto visus firmas "labumus", bet skaitās MU, kas sniedz pakalpojumus.
Ir pat tādi gadījumi, kad saņem algu kā firmas grāmatvedis un vēl arī sniedz pakalpojumus tai pašai firmai, teiksim, nedaudz specifiskā jomā, bet darba laikā un saistībā ar uzskaiti utt. Tā, lūk!
Kādā veidā VID akceptēja?
Tur jau tā lieta kad grāmatvedības firmās parasti kvalificēts ir viens grāmatvedis, bet pārējie pieņemti bērni, lai tik vada dokumentus, un sadarbības nekādas ar firmu kas nodod apstrādē dokumentus.
Ir arī tādas firmas,es biju firmā, kur visi ir b/s grāmatveži ar pieredzi.
Man VID ir prasījis pārbaudei dokumetus, un partnerfirma kas apkalpojās grāmatvedības firmā no savas puses dokumentus VID nepiestādīja, teica kad viņi neies meklēt, un kad es zvanīju un teica kad viņiem kļūda, teica kad neies pārtaisīt savu atskaiti, un kad viņiem tinti nepērk.
Jautri.Tinte jau ierēķināta pakalpojuma cenā.
Bet vienreiz jau izdrukāts, otreiz jādrukā zaudējumi firmai. Jautri patiešām.
Var ieskenēt un nekas nav jādrukā, pati tā esmu sūtījusi VID.
Kel, потому что автор этой темы интересуется фирмой именно по бухгалтерскому обслуживанию в центре города.
И неподскажете когда я рекомендовала другую фирму?
По бух.программам наверное - но бух.обслуживанию наврятли кто-то из центра.
Закрыть
Краткое описание нарушения