Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Возмещение морального ущерба К списку тем
Возмещение морального ущерба
Что-то не могу сообразить, нужно ли с компенсации морального ущерба удерживать подоходный налог.
Кто-нибудь сталкивался с таким?
Ответы (10)
Neviens forumā nezina - kam un kādā sakarā Jūs tādu kompensāciju gatavojaties izmaksāt.
Ja tas ir Jūsu darbiniekam - visi darbaspēka nodokļi.
varbūt der atvērt likumu + noteikumus un izlasīt? gan jau tur napliekamie darījumi ir sarakstīti
Tādas kompensācijas par morālo kaitējumu šaubos vai ir minētas.
Andaz, ja likumā un MK noteikumos tas būtu skaidri aprakstīts, tad es te nejautātu
Atradu VID uzziņu, kurā skaidri rakstīts, ka šādas kompensācijas ar IIN neapliek.
Nu, nu, lai veicas.
Ja VID uzziņa ir augstāka par likumu.
Ja uzziņa būtu adresēta man, tad tai noteikti būtu lielāks spēks.
Tāpēc rakstīšu VIDam.
Manuprāt, pareizi darīsiet. Piekrītu Jums pilnībā.
TIKAI!
Uzziņas pieprasījums jāiesniedz RAKSTISKI un vēstule jāuzsāk ar "pamatojoties uz Administratīvā procesa likuma 98. pantu ”Tiesības uz uzziņu par savām tiesībām”"...
Tikai tad tādus “padomus” var likt lietā:
APL 101.pantsUzziņas tiesiskās sekas un apstrīdēšana
(2) Ja uzziņas adresāts ir rīkojies atbilstoši viņam iesniegtajai uzziņai, tad iestādes vēlāk izdotais administratīvais akts, kas attiecas uz jautājumu, par kuru šī uzziņa sniegta, nevar būt adresātam nelabvēlīgāks arī tad, ja vēlāk iestāde konstatē, ka uzziņa nav pareiza.
Tikai domāju ir jābūt tiesas lēmumam par morālā kaitējuma izmaksu, lai kādam ko izmaksātu.
Ambera, man jau ir pieredze uzziņu saņemšanā
Ilma, lēmums ir.
Закрыть
Краткое описание нарушения