Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumis VS Horizon Start К списку тем
Tildes Jumis VS Horizon Start
Laba diena!
Interesē viedoklis, kura no šīm programmām Jums patīk labāk un ir ērtāka grāmatvedības pakalpojumu sniedzējam??
Kādas kurai priekšrocības utt.
PALDIES
Ответы (20)
Horizon.
katrai savas priekšrocības, bet esmu iesākusi ar Horizon, un tā man liekas vislabākā. bet katram savs.
galvenais ir vēlme saprast
Kādreiz strādāju ar Apvārsni, bet pasen. Patika. Tagad, kad jāizvēlas, kuru ņemt, viedokļi dikti dalās, tāpēc interesē šejieniešu viedoklis.
Grāmatvedības pakalpojumu sniedzējam iesaku Horizon Start
Kādreiz strādāju ar Apvārsni, bet pasen. Patika. Tagad, kad jāizvēlas, kuru ņemt, viedokļi dikti dalās, tāpēc interesē šejieniešu viedoklis.
ja strādāts ar Apvārsni, tad jau ņemt Horizon, kaut kas zināms.
Tikai ar Tildes Jumi.
Ir kāds nopietns " + " ?
Sāksim ar to, ka Horizon maksā kā minimums 8 tkst latu (pašam pie tam jāpasūta izstrāde atbilstoši uzņēmuma vajadzībām un tas nozīmē, ka strādāt ar programmu varēs ne ātrāk kā pēc mēnešiem 2), Jumis - 395 vai 755 latu, strādāt var sākt tai pat dienā, kad nopirki.
Otrs - Horizon bez iepriekšējās apmācības darbu uzsākt nav iespējams, ar Jumi to var (mācīties var paralēli darbam ar programmu).
Trešais - Horizon der tad, ja ir komplicēta grāmatvedības uzskaite, grāmatvežiem jābūt ļoti kompetentiem datoros.
Andaz - nu HORIZON Start nemaz nemaksā 8 tkst, pat ne 1 tkst.
un arī var strādāt uzreiz
Sāksim ar to, ka Horizon maksā kā minimums 8 tkst latu (pašam pie tam jāpasūta izstrāde atbilstoši uzņēmuma vajadzībām...
Kur Jūs dabūjāt tādas cenas? Horizon Start pašreiz ir nopērkams par 250 vai 500 latiem.
Mēs samaksājam par HORIZON Start ar moduļiem 01/02/04/08/16 - 1541.54 LVL un par instalēšanu bez uzstādījumiem 60.00 LVL (PZA, Bil., NP visu liku pati), gada uzturēšana 2 vietām - 304.76 * piemēram 5 gadi t.i. -1523.80 LVL. Tad kopā pa 5 gadiem - 3065.34 LVL.
Vēl kas, 1 st. konsultanta uz vietas 24.00 + PVN, telefoniski tas pats, attālināta pieeja atskaišu veidošanai ir konsultanta patērētais laiks * ar st. cenu.
Strādāju ar Tildi viss ir lētāk un vieglāk, bet ja firma izvēlējas šo produktu tad grāmatvedei ir jāmācas.
Julija- Jums vienkāarši nav veicies ar dīleri- uzstādītāju. un " PZA, bil- visu liku pati-" -ja pielieto standarta konta plānu kas ir Horizonā un nav nekas specifisks- tad makets- atskaites paraksts taču programmā ir. Varbūt Jūsu pieredze ir morāli veca- vispār kaut kas Jūsu informācijāa neatbilst šodienas laika garam un faktam
Varbūt Jūsu pieredze ir morāli veca- vispār kaut kas Jūsu informācija neatbilst šodienas laika garam un faktam
----
Pieredze ir 2010 gada janvāra (jaunas programma iegādes PZ ), viss pārēja informācija atbilst saņemtajiem dokumentiem par apkalpošanu līdz šodienai.
Es strādāju ar abām programmām. Tādēļ ja nākotnē vajadzētu izdarīt izvēli starp tām, es skatītos uz tā brīža savām finansiālajām iespējām.
Horizon ir daudz vairāk iespēju, nekā Jumim, bet arī ilgtermiņa izmaksas ir lielākas.
Tajā pašā laikā, tā ir sarežģītāka progamma, kas nozīmē, ka tā ir labi jāpazīst vai arī jābūt gatavam maksāt par konsultācijām.
Jumim viss ir vienkāršāk.
Jo sarežģītāka un komplicētāka programma, jo gudrākam jābūt grāmatvedim (arī datoru tehniskajos jautājumos).
katram pašam jāspēj sevas spējas objektīvi novērtēt
Par programmu salīdzināšanu-
Atnāca strādāt jauns darbinieks. Iepriekš pieredze Tildē.
Tagad "ielec" apvārsnī"- pēc pirmajām dienām jautāju-Nu kā ir?.
Atbilde- liekas sarežģītāk kamēr pierod bet daudz vairāk iespēju.
Rodas iespaids- ka svarīgi ir saskarsme ar datoru.
par datora tehniskajiem jautrājumiem Andaz viennozīmīgi taisnība- redzu kā ar dokumentu sarakstiem strādā viens un kā otrs darbnieks. Vienam dators klausa otram- nē- " tas dators man nedara" Bet programma visiem viena.
Viens papēta izdrukas formas - kura labāka un kādēļ ir vairāks- otrs uzvēlas kura pirmā priekšā un tad brīnās Kāpēc man nav tāda kā kolēģim??
Viens papēta izdrukas formas - kura labāka un kādēļ ir vairāks- otrs uzvēlas kura pirmā priekšā un tad brīnās Kāpēc man nav tāda kā kolēģim??
Tieši tāpat ir
TJ.Iratkarīgs no tā, kas sēž starp datoru un krēslu.
Jo sarežģītāka un komplicētāka programma, jo gudrākam jābūt grāmatvedim (arī datoru tehniskajos jautājumos).
katram pašam jāspēj sevas spējas objektīvi novērtēt
Piekrītu Andai.
Kaut gan man pašam tās gudrības visu laiku pietrūka, kad "karoju" ar Apvārsni.
Bet nu jau esmu cik ne cik samierinājies.
Laikam žults izžuvusi.
Pieredze ir 2010 gada janvāra (jaunas programma iegādes PZ ), viss pārēja informācija atbilst saņemtajiem dokumentiem par apkalpošanu līdz šodienai.
Jums iespējams ir izdevies satikt pārdošanas ģēniju, kurš laikā, kad programma tika tirgota ar labām atlaidēm, spējis Jums to pārdot par pilnu cenu. Turklāt arī par instalāciju paprasījis 2-4 reizes augstāku cenu nekā citi. Vai tas bija labākais Horizon piedāvājums, ko varējāt atrast?
Jums iespējams ir izdevies satikt pārdošanas ģēniju, kurš laikā, kad programma tika tirgota ar labām atlaidēm, spējis Jums to pārdot par pilnu cenu. Turklāt arī par instalāciju paprasījis 2-4 reizes augstāku cenu nekā citi. Vai tas bija labākais Horizon piedāvājums, ko varējāt atrast?
Es piebiedrojos šajā uzņēmumā, kad viss bija jau iegādāts. Piedalīties tirgus izpēte nebiju aicināta. Var būt ir pārmaksāts, nezinu.
Закрыть
Краткое описание нарушения