Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
darbinieka darba laiks К списку тем
Ответы (43)
Summētais darba laiks - izmanto, ja darba rakstura dēļ nav iespējams ievērot noteikto normālo dienas vai nedēļas darba laika ilgumu, piemēram, ražojošos uzņēmumos vai uzņēmumos, kas sniedz pakalpojumus.
Если устроить сотрудников с понедельника по четверг на 8,5 часов, а в пятницу 6 часов - в неделю те же 40 часов, то это будет считаться суммированное рабочее время, да? просто хотим сделать пятницу сокращенным рабочим днем.
Nē, nebūs.
Japaina 02.11.2012 15:34
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Darba laiku nosaka Darba kārtības noteikumos, ievērojot DL normas.
Darba kārtības noteikumi - Ls 3 + PVN. Priekšapmaksa.
Aivars007, хотите агитировать платную консультацию, что бы все знатоки виртуального бухгалтерского клуба отвечали за отдельную плату?
Nav runa par atbildēšanu, bet gan par darba veikšanu citu vietā - dokumentu sagatavošana.
Tas ir darbs, kam nepieciešamas zināšanas, kas arī maksā naudu.
Man personīgi bezmaksas padomus nesniedz neviens ārsts, neviens advokāts. Pat par zvanu uz VID konsultāciju tālruni ir papildus jāpiemaksā.
Kāpēc lai es strādātu citu labā par velti?
Joprojām nesaprotu tos kolēģus, kuri šeit forumā raksta priekšā grāmatojumus ar kontiem.
Pieļauju, ka var neizprast likumu līkločus.
Bet ja neprot iegrāmatot kādu darījumu, tas nozīmē vienu - tas nav grāmatvedis, bet gan analfabēts grāmatvedībā. Un tādam ir jāiet mācīties tik ilgi, kamēr saprot. Forumā neviens nekad nav iemācījies nevienu profesiju.
Tas ir darbs, kam nepieciešamas zināšanas, kas arī maksā naudu.
Man personīgi bezmaksas padomus nesniedz neviens ārsts, neviens advokāts. Pat par zvanu uz VID konsultāciju tālruni ir papildus jāpiemaksā.
Kāpēc lai es strādātu citu labā par velti?
Joprojām nesaprotu tos kolēģus, kuri šeit forumā raksta priekšā grāmatojumus ar kontiem.
Pieļauju, ka var neizprast likumu līkločus.
Bet ja neprot iegrāmatot kādu darījumu, tas nozīmē vienu - tas nav grāmatvedis, bet gan analfabēts grāmatvedībā. Un tādam ir jāiet mācīties tik ilgi, kamēr saprot. Forumā neviens nekad nav iemācījies nevienu profesiju.
Vai tad es uzbāžos?
Nevajag - i labi.
Saprotu, ka Jums tādu nav, jo ja Jums tādi būtu - tāds jautājums netiktu uzdots.
Mana darīšana - piedāvāt, Jūsu - atteikties.
Nevajag - i labi.
Saprotu, ka Jums tādu nav, jo ja Jums tādi būtu - tāds jautājums netiktu uzdots.
Mana darīšana - piedāvāt, Jūsu - atteikties.
Если устроить сотрудников с понедельника по четверг на 8,5 часов, а в пятницу 6 часов - в неделю те же 40 часов, то это будет считаться суммированное рабочее время, да? просто хотим сделать пятницу сокращенным рабочим днем.
Summētais nebūs, bet normālais d/l pēc131.p.2), rakstiet izmaiņas pie darba līguma.
Japaina 03.11.2012 18:51
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Darba laiku nosaka Darba kārtības noteikumos, ievērojot DL normas.
Aivars007- kāpēc Jūs gandrīz katru tēmu piesārņojat
ar saviem izcenojumiem un maksas pakalpojumiem? Es labi saprotu, ka tā ņirgāšanās, kāpēc liekvārdība te vajadzīga?
Sāciet,lūdzu, ar sevi:
Aktivitāte
Datorsistēmas drošības noteikumi (DOC, 39.50 KB)
Aivars007
Lietotājs Aivars007 lejupielādēja failu no jūsu failu glabātuves 02.11.2012 09:04
Kā ar priekšapmaksu??? un citu zināšanu izmantošanu par velti?
Vijoliite 03.11.2012 21:10
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Vijolīte - tikai mieru!
Neko es nenolādēju ne lejup, ne augšup.
Apskatījos noteikumu tekstu profesionālas intereses pēc.
Teikšu atklāti - 90% dokumentu, kas ir lietotāju failos, ir vienkārši nebaudāmi. Ar ļoti ļoti retiem izņēmumiem.
Konkrētie Jūsu minētie noteikumi man sen jau kā ir. Tā bija tikai un vienīgi ziņkārība.
Ja vēlēšos no Jums kaut ko nopirkt, došu ziņu, tad sūtiet rēķinu, un maksāšu. Pašlaik gan neesmu pārliecināts, ka man kaut ko no Jums varētu ievajadzēties. Vēl jo vairāk, ka konkrētais dokuments ir ne jau Jūsu pašas sacerēts. Starp citu. Būsim godīgi.
Ko tieši Jūs uzskatāt par ņirgāšanos, man neizdevās uzzīlēt.
Neko es nenolādēju ne lejup, ne augšup.
Apskatījos noteikumu tekstu profesionālas intereses pēc.
Teikšu atklāti - 90% dokumentu, kas ir lietotāju failos, ir vienkārši nebaudāmi. Ar ļoti ļoti retiem izņēmumiem.
Konkrētie Jūsu minētie noteikumi man sen jau kā ir. Tā bija tikai un vienīgi ziņkārība.
Ja vēlēšos no Jums kaut ko nopirkt, došu ziņu, tad sūtiet rēķinu, un maksāšu. Pašlaik gan neesmu pārliecināts, ka man kaut ko no Jums varētu ievajadzēties. Vēl jo vairāk, ka konkrētais dokuments ir ne jau Jūsu pašas sacerēts. Starp citu. Būsim godīgi.
Ko tieši Jūs uzskatāt par ņirgāšanos, man neizdevās uzzīlēt.
Tieši tā, lielākajai daļai foruma dalībnieku jau tā arī tie saglabājas no viena vai otra dalībnieka lejupielādētie, un kādreiz arī kādam noder, ja nav nekā labāka tajā brīdī. Par kvalitāti nerunāsim, katram savs līmenis.Tāpēc jau es nepiedāvāju nevienam neko, jo savus izstrādātos nolikumus un metodikas ar kontiem un konkrētajiem faktiem es nekur un ne par kādu naudu nepārdotu.
"Ko tieši Jūs uzskatāt par ņirgāšanos, man neizdevās uzzīlēt."- tieši to, ka pēdējo dienu tēmās ir jāsastopas ar Jūsu nenopietno piedāvājumu 3Ls + PVN. Un tikai par to, jo tālāk foruma tēma aiziet Jūsu tēmas apspriešanā un nevis par jautājumu. Nekā personīga pret Jums, man tas liekas nevajadzīgi.
"Ko tieši Jūs uzskatāt par ņirgāšanos, man neizdevās uzzīlēt."- tieši to, ka pēdējo dienu tēmās ir jāsastopas ar Jūsu nenopietno piedāvājumu 3Ls + PVN. Un tikai par to, jo tālāk foruma tēma aiziet Jūsu tēmas apspriešanā un nevis par jautājumu. Nekā personīga pret Jums, man tas liekas nevajadzīgi.
Vijoliite 03.11.2012 21:50
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Man arī nav saprotams, kāpēc viss, ko es tikai apskatos, tiek rādīts, kā lejupielādēts.Vienu otru man simts gadus nevajag.
Japaina 03.11.2012 22:04
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Paskatieties "Moinaskovs" failu glabātuvi, jāsaprot, ka viņš tur ir atradis mākoni, kur glabāt pavadzīmes. Mani neinteresē, cik viņš pārdevis kāpostus, burkānus,rāda, ka esmu lejupielādējusi, kaut arī tikai apskatījos.
Japaina 03.11.2012 22:13
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina, nu, jā, tā šeit ir >Tāpēc jau arī es Aivaram007 to rakstīju un gaidīju viņa atbildi.. Tas nozīmē, ka nebūt nav jālielās ar lejuplādētiem tūkstošiem par velti un jābrīnās par grāmatvežu lielo stulbumu, ka tikai gatavus paņem. Nu kā var kāds otram iedot UVTL metodiku??? Nomāts,patapināts, visu mēnesi un mazāku laiku, īpašumā esošs ,reģistrēts lietotājs CSDD un nereģistrēts utt. Tad metodikai ir jābūt unikālai, lai to iekārotu.VID metodika ir laba, tikai jāpakārto sev un jāpestrādā pie tās. Es pieļauju, ka Cleo tādas ir, lai veicas viņai bizness, ja tur ieguldīts darbs.
Tā kā mieru un tiešām mieru + cieņu pret kolēģiem.Ja lūdz, tad droši vien vajag gan metodikas,gan kontējumus, gan atbildi no zinošiem grāmatvežiem.
Tā kā mieru un tiešām mieru + cieņu pret kolēģiem.Ja lūdz, tad droši vien vajag gan metodikas,gan kontējumus, gan atbildi no zinošiem grāmatvežiem.
Vijoliite 04.11.2012 07:23
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть