Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
darbinieka darba laiks К списку тем
Ответы (43)
... Tā kā mieru un tiešām mieru + cieņu pret kolēģiem.Ja lūdz, tad droši vien vajag gan metodikas,gan kontējumus, gan atbildi no zinošiem grāmatvežiem.
Piekrītu Vijoliitei.
Никто и никого не заставляет писать ответы, проводки (kontējumi), посылать методики.
Форум - дело добровольное. Побольше нам всем уважения и терпения друг к другу.
Paskatieties "Moinaskovs" failu glabātuvi, jāsaprot, ka viņš tur ir atradis mākoni, kur glabāt pavadzīmes. Mani neinteresē, cik viņš pārdevis kāpostus, burkānus,rāda, ka esmu lejupielādējusi, kaut arī tikai apskatījos.
Man vislabāk patika tas, ka saimn.darb žurnālu parakstījis finanšu ministrs
Diemžēl,šis forums bieži vien pārvēršas par nebaudāmu, jo to par tādu izveido foruma dalībnieki. :'(
Aivareno 05.11.2012 15:41
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nav runa par atbildēšanu, bet gan par darba veikšanu citu vietā - dokumentu sagatavošana.
Tas ir darbs, kam nepieciešamas zināšanas, kas arī maksā naudu.
Man personīgi bezmaksas padomus nesniedz neviens ārsts, neviens advokāts. Pat par zvanu uz VID konsultāciju tālruni ir papildus jāpiemaksā.
Kāpēc lai es strādātu citu labā par velti?
Joprojām nesaprotu tos kolēģus, kuri šeit forumā raksta priekšā grāmatojumus ar kontiem.
Pieļauju, ka var neizprast likumu līkločus.
Bet ja neprot iegrāmatot kādu darījumu, tas nozīmē vienu - tas nav grāmatvedis, bet gan analfabēts grāmatvedībā. Un tādam ir jāiet mācīties tik ilgi, kamēr saprot. Forumā neviens nekad nav iemācījies nevienu profesiju.
Man personīgi bezmaksas padomus nesniedz neviens ārsts, neviens advokāts. Pat par zvanu uz VID konsultāciju tālruni ir papildus jāpiemaksā.
Joprojām nesaprotu tos kolēģus, kuri šeit forumā raksta priekšā grāmatojumus ar kontiem.
Bet ja neprot iegrāmatot kādu darījumu, tas nozīmē vienu - tas nav grāmatvedis, bet gan analfabēts grāmatvedībā. Un tādam ir jāiet mācīties tik ilgi, kamēr saprot. Forumā neviens nekad nav iemācījies nevienu profesiju.
Es jau kuro foruma tēmu lasu un sāku dusmoties par lietotāja Aivara007 komentāriem. Neko nepasaka, bet turpina piesārņot. Šis ir forums grāmatvežiem, arī topošajiem grāmatvežiem un ja tas nepatīk, tad izstājies no foruma un miers, nevis zem katras tēmas izspļauj kādu pilnīgi lieku komentāru par cita rakstīto. Tas ir tikai normāli, ka dažādi grāmatveži dažādi veic kādu no gramatvedības sīkajām niansēm. Jo ne visas situācijas ir iespējams izprast un likumdošānā tomēr ir tik daudz robu, ka dažādas situācijas katrs risina kā nu māk.. Forums ir vieta diskusijām!!!! Samierinies vai ej strādāt un šeit nenāc
Sidjy 08.11.2012 09:45
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Forumā vieta DISKUSIJĀM, piekrītu.
Bet daži piesārņo forumu ar jautājumiem kurus nu no galvas būtu jāzina katram bērnam, lasi grāmatvedim.
Bet daži piesārņo forumu ar jautājumiem kurus nu no galvas būtu jāzina katram bērnam, lasi grāmatvedim.
Nav runa par atbildēšanu, bet gan par darba veikšanu citu vietā - dokumentu sagatavošana.
Es jau kuro foruma tēmu lasu un sāku dusmoties par lietotāja Aivara007 komentāriem. Neko nepasaka, bet turpina piesārņot. Šis ir forums grāmatvežiem, arī topošajiem grāmatvežiem un ja tas nepatīk, tad izstājies no foruma un miers, nevis zem katras tēmas izspļauj kādu pilnīgi lieku komentāru par cita rakstīto. Tas ir tikai normāli, ka dažādi grāmatveži dažādi veic kādu no gramatvedības sīkajām niansēm. Jo ne visas situācijas ir iespējams izprast un likumdošānā tomēr ir tik daudz robu, ka dažādas situācijas katrs risina kā nu māk.. Forums ir vieta diskusijām!!!! Samierinies vai ej strādāt un šeit nenāc
Ak vai! Ak vai!
Kā nu es tagad sabijos! Un kā teciņiem vien tagad dodos projām no foruma!
Vēl pat gadu neesat apsildījusi degunu šajā forumā, un jau mācīsiet citus, kurp doties, kam atdoties.
Pē! Plika graša vērtē tādi Jūsu padomi!
Spļaudieties vien (Jūsu pašas valodā) cik tik vien Jums tīk!
Man no tā ne silts, un arī ne auksts!
а сколько надо просидеть на форуме, чтобы иметь право голоса?
не надо так нервничать по поводу конструктивной критики
а сколько надо просидеть на форуме, чтобы иметь право голоса?
Tā vien gribas uzrakstīt - vai liksiet mani vienreiz mierā?
Nepāraudzināsiet taču!
Katram atbildēšu tā, kā uzskatīšu par vajadzīgu.
Un nekādas Kel man neko nenoteiks!
Kas nu te vairāk nervozē! Taču ne jau es! Man ne silts, ne auksts.
Jūs laikam gan sanervozējāties, ka netikāt pieminēta, tāpēc jaucaties tagad pa vidu kā tāds vistas sū** pa putraimiem. Ne lūgta, ne aicināta.
No malas izskatās - nekulturāla sieviete.
Kā lai ar Jums sazinās, gribētu uzzināt, vai drīkst ienākt forumā?
Japaina 08.11.2012 16:27
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ребята- давайте жить дружно !
В жизни и так много поводов нервничать и ссориться !
Так классно на форуме иногда зависнуть-только неприятно, когда начинаются ссоры и оскорбления.... Чего делить-то??? Зачем обижать и обижаться ????
Мне кажется-нет правила проще- не нравится вопрос- не отвечай !!!!
Так классно на форуме иногда зависнуть-только неприятно, когда начинаются ссоры и оскорбления.... Чего делить-то??? Зачем обижать и обижаться ????
...
Поздно спрашивать, Japaina, уже вошли...
Es tikai pajautāt
Japaina 08.11.2012 16:37
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ребята- давайте жить дружно !
Присоединяюсь.
Vai
Nepatīk atbilde- nelasi!
Vai
Nepatīk atbilde- nelasi!
Japaina 08.11.2012 16:43
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Lai sastāda sarakstu, kuru atbildes lasa, kuru nē.
Japaina 08.11.2012 16:47
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
А как не читая можно понять-нравится ли ответ ???
Laba doma - izvēlēties atbildes nevis pēc atbilstības likumdošanai, bet pēc - man šī atbilde patīk-darīšu tā!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть