Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Debetkarte К списку тем

Debetkarte
Viena debetkarte uzņēmumā, nauda kartē tiek iemaksāta no kases, kā tas ie kopā ar avansa norēķinu??
Pemēram kartē no kases iemaksāti 100 Ls, pa pārskata mēnesi tiek iztērēti 80 Ls, atlikums 20 LS.
Rencis
Rencis 28.10.2012 22:25
25 сообщений на сайте

Ответы (23)

Grāmatvedis jau pieteicies 13. ekstasensu cīņām
Linete
Linete 01.11.2012 16:15
2994 сообщения на сайте
Arī tā( pirmā, kas ienāca prātā pēc jautājuma) ir debetkarte un ne tikai uzņēmuma norēķinu kontam piesaistītās debetkartes. Es nedomāju, ka Rencis tik daudz nesaprot, kur viņš ir iemaksājis. Ja tas būtu bankā norēķinu kontā, nu nepteiktu cilvēks, ka nauda kartē iemaksāta no kases. Nu tieciet, man, būtu - bankas kontā.Vienkārši cilvēks nav precīzi izteicies, bet par to vairāk nē.
1. No kases naudu saņem avansa persona D238../ K2610K- 100,00
2.Noavansa norēķina iemaksāts Statoil debetkartes kontā D219../ K2380-100,00
3. Pēc Statoil pārskata-rēķina grāmatojam faktiski izņemto degvielu D762../K219..-80,00( ja esat PVN maksātājs tad ir tiesības uz priekšnodokli (attiecīgi no PVN 80% vieglajiem TL utt, bet tas jau ir cits stāsts). Arī degvielas norakstīšanai un faktiskajam izlietojumam no 80 Ls ir cits stāsts -(odometra rādījumi izlietojuma normas , faktiski nobrauktie kilometri)
4 Un tad Jūs redzēsiet, ka D 219.. kontā, kuru var salīdzināt ar Statoil rēķinu paliks Ls 20,00, kurus Jūs izmantosiet nākošajā menesī.
Priecājos, ja varēju palīdzēt.
4. Tas arī viss
http://www.vgk.lv/forum/thread/17373-pvn-no-avansiem-statoil-debetkarte
Vijoliite
Vijoliite 01.11.2012 18:21
1711 сообщений на сайте
Liels un mīļš paldies par grāmatojumiem Vijolīte, tas ir tas, kas man bija/ ir vajadzīgs!
Rencis
Rencis 02.11.2012 16:57
25 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.