Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Valdes loceklis un valdes priekšēdētājs К списку тем

Valdes loceklis un valdes priekšēdētājs
Buros cauri papīriem un mēģinu tos sakārtot Uzņēmums un priekšniecība strādā jau no 2000 gada un iepriekš bija direktors un rīkotājdirektors no 2010.gadasākuma dokumentos skatos, ka palikuši par valdes priekšēdētāju un valdes locekli. Darba līgums no 2000 gada, bet amata apraksta nav. Vai man vajag taisīt amata aprakstu? Vai dzīvojam tālāk? It kā skatos, ka kods ir mainījies 2010.gada1.jūnijā valdes priekšēdētājs k.112010 un valdes loceklis k.112013. Ko man vajadzētu koriģēt un labot?
Kikija
Kikija 12.11.2012 14:26
12 сообщений на сайте

Ответы (11)

www.vsklubs.lv
Ambera
Ambera 12.11.2012 16:46
21759 сообщений на сайте
Kas to lai zina, kādi ir Jūsu amata pienākumi.
Ja Jums uzticēts kārtot personāla lietas, tad kārtojiet - Amata apraksts ir Darba līguma neatņemama sastāvdaļa.

Vai dzīvojam tālāk? ...
Tā ir tikai un vienīgi Jūsu pašu darīšana.
Domāju, ka foruma dalībniekiem ir absolūti vienalga, kā Jūs domājat dzīvot tālāk.
Aivars007
Aivars007 12.11.2012 17:14
26984 сообщения на сайте
vsklubā tukšums
Esmu jauns kards un mācos un aivaraam007 ja nav ko runāt, tad paturi savu žulti pie sevis! Kādreiz pats zaļš biji! Tam arī forums ir domāts lai runātu un gūtu pieredzi.
Kikija
Kikija 13.11.2012 14:51
12 сообщений на сайте
Varbūt visi pienākumi ir jau atrunāti darba līgumā.
Cleo
Cleo 13.11.2012 15:08
19234 сообщения на сайте
vsklubā tukšums
Esmu jauns kards un mācos un aivaraam007 ja nav ko runāt, tad paturi savu žulti pie sevis! Kādreiz pats zaļš biji! Tam arī forums ir domāts lai runātu un gūtu pieredzi.
Kikija 13.11.2012 14:51
Jaunais kadr! Te ir grāmatvežu forums, ne lietvežu vai personālvadības. Grāmatvežiem ar darba līgumiem nav jānodarbojas. Līgumu sagatavošana, savukārt, ir juristu specialitāte, jo jebkurš līgums ir juridiskas dabas dokuments.
To Jums derētu zināt.
Andaz
Andaz 13.11.2012 15:49
27892 сообщения на сайте
Jā, katra kaza tagad sevi sauks ne tikai par grāmatvedi, bet arī par personāla speciālisti.
Lai arī pati nesajēdz ne bū ne bē.

Vēlu veiksmi "pieredzes" gūšanā!
Aivars007
Aivars007 13.11.2012 17:10
26984 сообщения на сайте
Pirmkāt es neapsaukājos, Aivar007!
Otkārt, nevienā brīdī nenosaucu sevi ne par grāmatvedi, ne arī par personāla speciālisti!
Treškārt, šai sadaļā ir minēta lietvedības jautājumu diskusija.
Kikija
Kikija 14.11.2012 09:53
12 сообщений на сайте
Jūs jautājāt : Vai man vajag taisīt amata aprakstu? Vai dzīvojam tālāk?
Jums atbildēja: (no Aivara atbildes) ...Amata apraksts ir Darba līguma neatņemama sastāvdaļa.
Vai dzīvojam tālāk? ...
Tā ir tikai un vienīgi Jūsu pašu darīšana.
Tālāk Jūs rakstāt un jautājat: It kā skatos, ka kods ir mainījies 2010.gada1.jūnijā valdes priekšēdētājs k.112010 un valdes loceklis k.112013. Ko man vajadzētu koriģēt un labot?
To kas mainījies arī jālabo.
Zinme
Zinme 14.11.2012 10:39
1189 сообщений на сайте
izskatiet/izlasiet statutu un noformejat ieksejas dokumentus. Pienemot darba, sledzot darba ligumu, varat vinu pienemt vai valdes locekli ar nopradi kadas funkcijas pildis/amatu apraksts un tt.
Vnadja
Vnadja 12.12.2012 16:17
22 сообщения на сайте
vai kādam nav amata apraksts valdes loceklim, kas varētu kā paraugu atsūtīt man, liels paldies.
Laila16
Laila16 23.01.2013 12:14
1 сообщение на сайте
PROFESIJU KLASIFIKATORS

Profesionālās darbības pamatuzdevumi:
– noteikt vai formulēt komersanta, personālsabiedrības vai iestādes darbības pamatvirzienus; plānot, vadīt un koordinēt komersanta, personālsabiedrības vai iestādes darbu kopumā; noteikt ekonomiskos un tehniskās attīstības rādītājus, konkrētus uzdevumus un konsultēt pakļautos vadītājus; vadīt ikdienas darījumus, operatīvos darba procesus (piemēram, darījumu, līgumu slēgšana ar piegādātājiem, klientiem, citām iestādēm, biedrībām un nodibinājumiem, organizācijām); pārstāvēt komersantu, personālsabiedrību vai iestādi darījumos ar citiem komersantiem, personālsabiedrībām, iestādēm, biedrībām un nodibinājumiem, organizācijām, tai skaitā valdību, tās institūcijas vai citas valsts varas institūcijas; kontrolēt izdevumus, nodrošināt materiāltehnisko un citu resursu apgādes plānošanu un to racionālu izmantošanu; izvēlēties un apmācīt personālu un kontrolēt tā pienākumu izpildi; analizēt un novērtēt komersanta, personālsabiedrības vai iestādes darbību, tās rezultātus un ziņot par tiem direktoru padomei, vadības grupai un augstākajiem vadītājiem; organizēt operatīvo, grāmatvedības, statistisko uzskaiti un pārskatus par vadītā komersanta, personālsabiedrības vai iestādes darbību; veikt līdzīga satura uzdevumus (piemēram, slēgt darba koplīgumus; kontrolēt to izpildi; nodrošināt vides aizsardzību); organizēt un vadīt valdes, komisijas un padomes darbu; sagatavot atzinumus, vērtējumus un priekšlikumus; organizēt un nodrošināt saskaņoto un akceptēto būvprojektu vai citas būvprojektu vai citas būvniecības dokumentācijas pārbaudi; vadīt citus darbiniekus.

Šīs mazās grupas profesijas klasificētas atsevišķajā grupā:

1210 ATSEVIŠĶĀ GRUPA
KOLEKTĪVIE VADĪTĀJI
Šīs atsevišķās grupas profesijas:
1210 24 Valdes LOCEKLIS
Ambera
Ambera 23.01.2013 12:32
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.