Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
paziņojums no EDS К списку тем
Ответы (16)
Tā ir visiem, tikko jau diskutējām.
Japaina 12.01.2013 13:57
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina 12.01.2013 13:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Paklau, vai vēl par kādu tāpat ņirgājas, kā par mani?
Visi EDS dokumenti (vairāk kā 10), ko iesniedzu vēl 1.martā, vēl šodien, 4.martā stāv "Iesniegts".
Proti, netiek pieņemti.
Lamāšanās pa tālruni 1898 arī nelīdz - tur vispār atbild klajas muļķības - KAC laikam neesot akceptējuši.
Kad beidzot VIDā par konsultantiem strādās cilvēki, kuri paši kaut ko sajēgs!
Kā no Mēness nokrituši!
Visi EDS dokumenti (vairāk kā 10), ko iesniedzu vēl 1.martā, vēl šodien, 4.martā stāv "Iesniegts".
Proti, netiek pieņemti.
Lamāšanās pa tālruni 1898 arī nelīdz - tur vispār atbild klajas muļķības - KAC laikam neesot akceptējuši.
Kad beidzot VIDā par konsultantiem strādās cilvēki, kuri paši kaut ko sajēgs!
Kā no Mēness nokrituši!
Es te dēļ 6 latiem, kuri nez no kurienes pēkšņi izpeldēja PVN izdrukā ,kā izrādījās,vēl no 2010.gadaapzvanīju pusi VIDa. Prātam neaptverami: viens pieņem, otrs akceptē, trešais labo un,protams, neviens nesaprot, ko tas otrs dara .
Es te dēļ 6 latiem, kuri nez no kurienes pēkšņi izpeldēja PVN izdrukā ,kā izrādījās,vēl no 2010.gadaapzvanīju pusi VIDa. Prātam neaptverami: viens pieņem, otrs akceptē, trešais labo un,protams, neviens nesaprot, ko tas otrs dara .
Tieši tā jau tur arī ir.
Dažkārt, ja viņos paklausies, traks var palikt.
Ja pašam nav pietiekami daudz zināšanu, lai viņu muļķības atspēkotu, tad nu ir tā kā ir...
Спокойствие,только спокойствие...
Cik ilgi?
Citiem ir "Pieņemts".
Kāpēc pret mani tāda attieksme?
У меня в 3-х фирмах тоже 1-го марта непринятые отчёты висят,так что Вы не одиноки
Sakarā ar jauninājumu uzstādīšanu š.g. 1. martā no plkst. 6:00 – 9:00 nebūs pieejama Elektroniskās deklarēšanas sistēma.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Laikam nevar un nevar nekādi atjaunināt.......
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Laikam nevar un nevar nekādi atjaunināt.......
У меня в ЭДС по ИИН появились мистические суммы- 200 лат -rezervēts pārskaitīt, 200- rezervēts ieskaitīt, 200- atmaksāts и на следующий день- 200 iemaksāts.
Но за этот день пени насчитали!
Позвонила по 1898- сказали- да, видим...пишите заявление...
У меня в ЭДС по ИИН появились мистические суммы- 200 лат -rezervēts pārskaitīt, 200- rezervēts ieskaitīt, 200- atmaksāts и на следующий день- 200 iemaksāts.
To 1898 vajadzētu likvidēt - jēgas tāpat nekādas.
Atbild kā tādi papagaiļi - iekaltu tekstu.
Ja par visu jāraksta - priekš kam viņi tur vispār ir un saņem mūsu maksāto nodokļu naudu?
Lai iet lasīt sēnes un maksā profesionālo nodokli!
Man ir tāds prieks, ka mūsu Latvijā ir daudz cilvēku, kas to tik vien domā - kā iztērēt pēc iespējas vairāk nodokļos samaksātās naudas. Ja tā rīkoties varētu privātajā biznesā - tad mēs dzīvotu paradīzē.
Aivareno 05.03.2013 11:58
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
EDS jau novecojis, bet daudzi to pat nav apguvuši.
Japaina 05.03.2013 12:16
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
EDS jau novecojis, bet daudzi to pat nav apguvuši.
Tas nu tiesa.
Aivareno 05.03.2013 12:21
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть