Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

IK grāmatvedība К списку тем

IK grāmatvedība
Labdien, man pieder IK, kuru nesen nodibināju, vēlētos uzdot pāris neskaidrus jautājumus,neesmu PVN nodokļa maksātājs,jo mazs apgrozījums, bet, kaut kādi ienākumi un izdevumi ir tāpēc grāmatvedību kārtoju pašas spēkiem:
1)Vai es drīkstu izmantot sava IK grāmatvedības kārtošanai, savu personīgo datoru un internetu,ko es jau iegādājos pirms IK atvēršanas?Ja drīkst, tad kādi dokumenti man ir jāsastāda un vai VIDā kaut kas ir jāiesniedz?
2)Vai es drīkstu izmantot grāmatvedības kārtošanai internetvietni www.vadipats.lv kur var ērti ievadīt visas ppr un viegli sastādīt jebkādas atskaites?Vai izmantojot šo internetvietni ir jāsastāda kādi dokumenti un jāiesniedz VIDā dokumenti par datorprogrammas izmantošanu?
3)Ja es vairākas reizes neesmu no bankomāta izņēmusi čeku par izņemtu naudu no IK, vai pietiks ar konta izrakstu, lai apliecināt šos darījumus, vai arī jāveic kādi speciāli pasākumi?
4)Kādas atskaites man ir jāiesniedz kā IK, ja mana peļņa divos, trijos mēnešos nepārsniedz 200LVL, kurā datumā jāiesniedz Deklarācija??
Jau iepriekš Paldies!
Kimiga
Kimiga 17.01.2013 23:14
30 сообщений на сайте

Ответы (4)

1) Izmantot var, norakstīt izdevumos - nedomāju.
2) VIDam jārada tikai licenci, un tikai tād, kā viņi paprasīs. Nest pašam uz VID neko nevajag.
3) apliecinos dokuments -tikai konta parskats
4) Gada deklarācijās sniegšanas termiņš - 01.03-01.06. http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=40&hl=1
Julijatim
Julijatim 18.01.2013 09:13
8799 сообщений на сайте
1. Можно при наличии некоторых условий.

А вообще ищите бухгалтера в реале и идите на очную консультацию. Узнаете много интересного.
Albina
Albina 18.01.2013 09:23
64739 сообщений на сайте
Saprotu, ka mana atbilde nepatiks.
Taču - ja izlemjat nopirkt auto, tad droši vien vispirms pabeidzat šoferu kursus un iegūstat autovadītāja tiesības.
Kāpēc esat iedomājusies, ka grāmatvedība tāda bērnu spēle vien ir?
Jums par pārsteigumu teikšu - tā nav vis! Grāmatvedim ir jāzina daudz daudz vairāk kā šoferim.
Aivars007
Aivars007 18.01.2013 09:34
26984 сообщения на сайте
http://www.ikl.lv/pages/index_l.htm
Ambera
Ambera 18.01.2013 10:38
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.