Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
paziņojums par FP izmaksātām summām К списку тем
paziņojums par FP izmaksātām summām
Labdien!
Vai paziņojumā par FP izmaksātajām summām ir jāiekļauj samaksātā nauda tiesu izpildītājiem? Un ja ir, kāds kods ir jāliek?
Paldies
Ответы (42)
Jāiekļauj, jo noteikti ir SDV.
Bet ja summa samaksāta Igaunijā ( Igaunijas notaram) par pakalpojumiem, kur (kādā) atskaitē vajag to uzradīt??? Jo FP paziņojumā tikai LR pilsoni ar personas kodu. Paldies
kādu kodu jāliek, ja samaksātā nauda tiesu izpildītājiem SDV?
3048?
Lai zinātu kādu kodu likt, ir jāsaprot, kad, ko un kāpēc liek!
Ko nozīmē katrs kods:
- 10xx - ienākumi apliekas ar nodokļiem un nodokļi tiek aprēķināti un iekasēti izmaksas vietā;
- 20xx - ienākumi apliekas ar nodokļiem, bet izmaksas vietā tos neietur;
- 30xx - ienākumi apliekas ar nodokļiem netiek aplikti
- 40xx - ienākumi apliekas ar nodokļiem tiek aplikti noteiktā kārtībā, piemēram, sasniedzot likumdošanā noteiktu summu.
Man EDS visu laiku met atpakaļ kā kļūdu paziņojumā uzrādītās summas, kas izmaksātas tiesu izpildītājiem.
Liku gan ar 20..., gan 30...
Lieciet kodu - ienākumi no citas saimnieciskās darbības. Man tikko pieņēma.
Vai tad ieturējāt no viņa nodokli, ja liekat kodu 1...?
1007
Vai tad Jūs ieturiet nodokli?
Man EDS visu laiku met atpakaļ kā kļūdu paziņojumā uzrādītās summas, kas izmaksātas tiesu izpildītājiem.
Liku gan ar 20..., gan 30...
Bet ko raksta - kas par kļūdu?
Ai, ļoti atvainojos, tagad paskatījos, kods bija 2007, un pieņēma.
EDS raksta: datubāzē nav atrasts ieraksts ar precīzi sakrītošiem nosacījumiem:
Varbūt kļūda personas kodā?
Varbūt personas kodu ar svītriņu ierakstījāt?
Tāds uzraksts ir mēģinot parakstīt? Vai arī varbūt iesniedzot iepriekš jau iesniegtu Paziņojumu kā labojumu? Man tāds uzraksts bija, nepareizi labojot.
Parakstīju, bet nākošā dienā - noraidīts. Jā, iesniedzu labojumu. Pievienoju divas pozīcijas: pārskaitīta nauda 2 -iem tiesu izpildītājiem pēc izpildrakstiem, ieturējumi no darbinieku algām. Pers kods bez strīpas. Uzrādīts pēdējais 2012.g.pārskaitījuma datums. Pirmajā reizē ieliku kodu:20..(ienākumi apliekas ar nodokļiem, bet izmaksas vietā tos neietur), otrajā reizē:kodu 3048. Vienalga - noraidīts tieši sakarā ar šiem diviem tiesu izpild.
Kaut kāds knifs jau ir, bet nevaru iedomāties,-kas.
Izlasiet to,ko EDS raksta, kad gribat parakstīt precizējumu - dokumenta jaunās rindas ir jāiesniedz ar jauna pirmreizēja dokumenta palīdzību. Nav jaiesniedz iepriekšējā labojums, bet jauns dokuments ar jūsu diviem izpildītājiem.Tāpēc jau EDS raksta: datubāzē nav atrasts ieraksts ar precīzi sakrītošiem nosacījumiem, ka viņš nesaprot,ko labot
Закрыть
Краткое описание нарушения