Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
paziņojums par FP izmaksātām summām К списку тем
paziņojums par FP izmaksātām summām
Labdien!
Vai paziņojumā par FP izmaksātajām summām ir jāiekļauj samaksātā nauda tiesu izpildītājiem? Un ja ir, kāds kods ir jāliek?
Paldies
Ответы (42)
Paldies, mēģināšu iesniegt atsevišķi šos divus.
Sakiet, lūdzu, izmaksas notāriem un juristiem arī jāiekļauj paziņojumā?
Nevaru saprast kādu summu lai deklarēju, jo izmaksātajā summā ir arī PVN un valsts nodeva???
Izmaksas notāriem un juristiem (zv.tiesu izpild.) arī jāiekļauj paziņojumā.
Vai tiešam FM un VID tik grūti uzrakstīt skaidrus un nepārprotamus norādījumus, nu labi - metodiku, lai nebūtu katru gadu jāzīlē un uzklausa dažādi skaidrojumi par to kāds kods jāliek un vai vispār jānodod paziņojums (piem, par zv, tiesu izpildītājiem izmaksāto, kur uzņēmums ir tikai starpnieks).
Par PVN - ir jāliek ar visu ( šogad vēlreiz jautāju VID konsultantiem). Tikai FP deklarācijā ienākumu uzrāda bez PVN un tad seko zvans no VID ( pašai fiz personai), ka dati nesakrīt....
Tur jau tā lieta pilnīgi piekrītu, nevaru saprast kāda jēga deklarēt ar visu PVN un valsts nodevu???? Absurds..... arī es sazvaniju VID jādeklarē ar visu PVN un valsts nodevu!
Tikai FP deklarācijā ienākumu uzrāda bez PVN -таки с ПВН, так как указываем выплаченную сумму
Согласна с Кел.
Какая вам разница - пошлина там, ПВН или еще что-то? Вы декларируете выплаченную сумму.
Неправильно указали персональный код, я правильно понимаю, что нужно послать прецизеюмс с удалением этой строки и послать еще новый документ с правильными данными только на этого работника ? Или прецизеюмс вообще не надо делать, а только новый документ ?
Tikko tam izgāju cauri. Jāsniedz precizējums jau iesniegtajam paziņojumam, tikai kļūdainajai personai summas ar 0,00. Es vispār pārējos visus izdzēsu uz iesniedzu precizējumu ar vienu šo kļūdaino personu, tikai ar 0,00. Tad nākošajā dienā, kad šis labojums ir pieņemts, jāsniedz pilnīgi jauns - pirmreizējs paziņojums tikai ar vienu šo personu - nu tikai ar pareizo personas kodu un summu.
Es arī šodien dabūju precizēt, darīju tāpat kā raksta Vijoliite, tikai negaidīju rītdienu, parakstīju precizējumu un pēc laiciņa iesniedzu arī pirmreizējo no jauna. Redzēs vai pieņems.
Man arī viss izdevās. Iesniedzu kā jaunu dokumentu par šīm divām personām. Un OK - pieņents!
Zinme un Elita- domāju, ka rītdien EDS būs noraidījis, jo pieņem jau viņš pārsvarā tikai naktīs.
Kā iesniegtu , jā, pieņem, bet naktī pārdomā un noraida
. man vismaz tā bija, un es zvanīju uz 1898, ko es daru nepareizi, ka tā? Ieteica, ka jāpagaida, kad pieņems. Interesanti, kā jums beigsies, uzrakstiet, pieredzes gūšanai. Kaut gan līdz nākošajam gadam aizmirsīsies
Vakar, 31.01.13. nodevu, šodien, 01.02.13., pieņemts( nav noraidīts). Beidzot!
Tātad: man kopējā paziņojumā par gadu nebija pievienoti 2 tiesu izpildītāji. Iesniedzu jaunu paziņojumu ar šīm divām personām kā pirmeizēju. Un tagad pieņēma.
Izmaksājam naudas fiziskai personai saimnieciskas darbības veicējam par tulkošanas darbiem,vajag paziņojumu par to????paldies
Vajag, mani arī tracina kvītiņas par atslēgu pievīlēšanu par 2 latiem, bet ko padarīsi
Izmaksājam naudas fiziskai personai saimnieciskas darbības veicējam par tulkošanas darbiem,vajag paziņojumu par to????paldies
http://www.likumi.lv/doc.php?id=180374
Zinme un Elita- domāju, ka rītdien EDS būs noraidījis, jo pieņem jau viņš pārsvarā tikai naktīs.
Kā iesniegtu , jā, pieņem, bet naktī pārdomā un noraida
. man vismaz tā bija, un es zvanīju uz 1898, ko es daru nepareizi, ka tā? Ieteica, ka jāpagaida, kad pieņems. Interesanti, kā jums beigsies, uzrakstiet, pieredzes gūšanai. Kaut gan līdz nākošajam gadam aizmirsīsies
Man pieņēma uzreiz, vispirms parakstīju precizējumu tikai ar vienu nepareizo rindu un nepareizo kodu un 0.00 , tad sniedzu pirmreizēju jaunu atskaiti ar pareiziem labotās rindas datiem un summu.
VID tagad var pārbaudīt saim.darb.veicējus
Varbūt kādam noder, kas vēl nezin:
VID--Noderīgi--VID publiskoto datu bāze--Lietot VID publiskoto datu bāzi--saimnieciskās darbības veicēji
http://www6.vid.gov.lv/VID_PDB/SDV
Закрыть
Краткое описание нарушения