Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada pārskats EDSā
Cienījamiem centīgiem kolēģiem - kuri jau ir sagatavojuši Gada pārskatu un cenšas to iesniegt EDSā.
Gadījumos, kad revidenta slēdziens nav nepieciešams, EDS gļuho.
Šodien centos rast izskaidrojumu un atrisinājumu, bet... kā jau aizvien, veltīgi.
Atbilde - ir gļuhs (kļūda), neko nespējam līdzēt.
Tātad pēc būtības - EDS neļauj parakstīt dokumentu (Gada pārskats), kamēr nepievienosiet sadaļā "Citi dokumenti" revidenta ziņojuma failu. Un kamēr sadaļā "revidenta ziņojums" neierakstīsiet ziņojuma datumu.
Rezultāts - pieviebojiet baltu lapu vai jebko (kaut ko riebīgu) un rakstiet jebkādu datumu.
Tad "aizies".
Lai veicas!
Ответы (16)
Kur tie ātrie tikuši, kur tie lēnie palikuši
А нефиг так рано годовые сдавать, меньше проблем будет.
Nu nezinu - pirms 30 minūtēm iesniedzu gada pārskatu MUN SIA - bez revidenta - man viss kārtībā - aizgāja kā "pa sviestu"
Man arī neprasīja nekādu revidenta ziņojumu ! Nodevu mierīgi šodien !
Я сдавала 14-го, без проблем.
И 12.01. тоже все ОК было.
Vai tad jau gada pārskati jāgatavo?
Iespējams, ka tagad ir katram savs EDS.
Tas priecē.
Man EDS konsultante šodien pateica - nezinām, kad izlabos.
Vai tad jau gada pārskati jāgatavo?
Nav jāgatavo, rīt vēl nav 30.aprīlis.
Проверьте первую страницу. Может ķeksītis стоит не там где надо.
Проверьте первую страницу. Может ķeksītis стоит не там где надо.
Nav tur vairs ķeksīša vispār. Tāda esot Eiropas prasība.
Tikko nodevu savu gada pārskatu, man neko par revidenta ziņojumu un datumu neprasīja EDS.
Jau pats arī "atkodu".
Savas pārlieku centīgās dabas dēļ biju ierakstījis "nav nepieciešams", tāpēc arī mani "čakarēja".
Tagad sagatavoju ar tīru lapu - arī man vairs nebļaustās.
Pats vien beigās paliku vainīgs.
Gribēju kā labāk, sanāca kā parasti.
Tikko nodevu savu gada pārskatu, man neko par revidenta ziņojumu un datumu neprasīja EDS.
Un Jums nav miljona apgrozījuma ! ! !
В выходные сдала ГО без заключения ревидента,и ЭДС всё принял,подписал и спасибо сказал
А вот приложить просто пустой лист не даёт, ругается и выдаёт ошибку (может у других проходит,у меня не получилось)
Закрыть
Краткое описание нарушения