Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
gada pārskats
Varbūt jau par šo tēmu ir jau spriest, bet nekur nevaru atrast.
EDS jāiesniedz:
Protokols par gada pārskata apstiprināšanu
uzņēmumā ir tikai viens darbinieks-vadītājs, vai viņam ir jāiesniedz protokols?
Kādam varbūt ir paraugs, un varētu atsūtīt
saule164@inbox.lv
Ответы (10)
pašu kapitāla izmaiņu pārskats obligāti jāiesniedz ja uzņemumam ir uz laiku pārtraukta darbība, bet ir zaudējumi (apmēram 600ls)
LĒMUMS
par 2012.gadapārskata apstiprināšanu
Kā vienīgais Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “RASA” dalībnieks un valdes loceklis, nolēmu:
1. Apstiprināt 2011. gada pārskatu ar sekojošiem rādītājiem:
- bilances summa:
- peļņas un zaudējumu aprēķins:
2. Apstiprināt Gada pārskata likuma normās noteikto pielikumu, kurš ar skaitļiem, tekstā un tabulās sniedz skaidrojumus, salīdzinājumus, detalizācijas un pamatojumus, kā arī noteikto informāciju par sabiedrības finansiālās darbības rezultātiem.
Valdes loceklis:
LĒMUMS
par 2012.gadapārskata apstiprināšanu
Kā vienīgais Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “RASA” dalībnieks un valdes loceklis, nolēmu:
1. Apstiprināt 2011. gada pārskatu ar sekojošiem rādītājiem:
- bilances summa:
- peļņas un zaudējumu aprēķins:
2. Apstiprināt Gada pārskata likuma normās noteikto pielikumu, kurš ar skaitļiem, tekstā un tabulās sniedz skaidrojumus, salīdzinājumus, detalizācijas un pamatojumus, kā arī noteikto informāciju par sabiedrības finansiālās darbības rezultātiem.
Valdes loceklis:
tas nav vairāk kaa pie paskaidrojuma?
Es vienmēr iesniedzu:
1. Protokols (lēmums).
2. Paskaidrojums par GP apstiprināšanu - tekstā 1 teikums - apstiprināts ar lēmumu, datums, numurs.
3. Paskaidrojums par 54.p.
4. Vadības ziņojums.
5. Pielikums.
Es vienmēr iesniedzu:
1. Protokols (lēmums).
2. Paskaidrojums par GP apstiprināšanu - tekstā 1 teikums - apstiprināts ar lēmumu, datums, numurs.
4. Vadības ziņojums.
5. Pielikums.
Varētu LŪDZU atsūtī paraugu? uz inboxu
runājot par 54.p man bilances kopsumma ir 2000ls neto apgroz;ijums 600 ls un tikai 1 darbinieks
luudzu paskaidrojiet, man ir jaaiesniedz PKIP, NPP? VID man saka ka ir, bet pazīstamās grāmatvedes saka ka nav
Vot kuru ta lai saprot? Lūdzu palīdziet
Paskaidrojums
par likuma 54.p. izpildi
Strādājošo skaits:
Neto apgrozījums
Bilances summa
(54.punkts jālasa vien būs)
Es vienmēr iesniedzu:
1. Protokols (lēmums).
4. Vadības ziņojums.
5. Pielikums.
Varētu LŪDZU atsūtī paraugu? uz inboxu
protokola paraugu
paskaidrojumu par 54.p
runājot par 54.p man bilances kopsumma ir 2000ls neto apgroz;ijums 600 ls un tikai 1 darbinieks
luudzu paskaidrojiet, man ir jaaiesniedz PKIP, NPP? VID man saka ka ir, bet pazīstamās grāmatvedes saka ka nav
Vot kuru ta lai saprot? Lūdzu palīdziet
Gada pārskatu likuma 54.p.
NAV jāiesniedz.
Arī zvērināts revidents nav vajadzīgs.
Закрыть
Краткое описание нарушения