Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Nepareizs pārskaitijums К списку тем

Nepareizs pārskaitijums
Chau-tizla situācija. Ko darīt ,Ja vakar klients kluudaini otrreiz pārskaitīja man vienu un to pašu maksājumu -tādu pat kā iepriekšējā nedēļā ? Jaunie rekini viniem tika izstādīti arī vakar-par 200Ls mazāki,kuri viniem tagad arī jaapmaksā. Es naudu negribu viniem pārskatīt atpakal,jo būtu jāizmaksā arī kaut kas algām.
Gunko99
Gunko99 20.02.2013 10:51
16 сообщений на сайте

Ответы (4)

tas nav arguments- kaut ko algām. vajag plānot savas naudas plūsmas , lai algām pietiktu. starpību būtu tikai pareizi aizskaitīt atpakaļ
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 20.02.2013 10:54
2557 сообщений на сайте
tas nav arguments- kaut lgām. vajag plānot savas naudas plūsmas , lai algām pietiktu. starpību būtu tikai pareizi aizskaitīt atpakaļ
Ludmila_st_ 20.02.2013 10:54
Nu,es jau cerēju,ka viņi ieskaitīs naudu jau par jaunajiem rēķiniem-vnk nav bijusi tāda situācija,kad pārskaita vairāk un pie tam maksājuma mēŗķī stāv tie pat vecie rēķinu nosaukumi. Vai varbūt to visu summu atstāt un nākamreiz klients par jau nākamiem rēķiniem ieskaitīs starpību,kuru būs parādā-tā nevar?
Gunko99
Gunko99 20.02.2013 10:57
16 сообщений на сайте
var
Ambera
Ambera 20.02.2013 12:01
21759 сообщений на сайте
Normāls grāmatvedis paņemtu un piezvanītu klientam!
Andaz
Andaz 20.02.2013 15:21
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.