Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pašnodarbinātā persona
Labdien .
Esmu pašnodarbinātā persona. Peļņa nepārsniedz mēnesī 200 LVL. Es saprotu, ka šajā gadījumā man reizi gadā jāiesniedz atskaite VID.
Mana darbība sākās 2012.gadajūlija mēnesī. Man atskaite jāiesniedz 2013.gadajūlija mēnesī, lai būtu pārskatāmi visi 12 mēneši, vai arī līdz šī gada aprīlima.
Kādā veidā man to atskaiti būtu jāiesniedz ? Kā vieglāk es varētu veikt visu uzskaiti ?
Iepriekš pateicos
Ответы (8)
Jums jāiesniedz Gada ienākumu deklarāciju līdz 2013.g.03.jūnijam.
Jūsu atskaite būs par periodu 2012.jūlijs līdz decembrim. T.i par 2012.gadu
Noslēdziet līgumu par EDS lietoša, ja tāda vēl nav.
Precīzāk sakot atskaite būs par visu gadu 01.01.12 - 31.12.12. tikai dati būs tādi kā jums ir par 2012.gadu
Vai man ir obligāti jānoslēdz līgums par EDS lietošanu. Man taču nav nekāda ienākuma, peļņas :'(
Vai man ir obligāti jānoslēdz līgums par EDS lietošanu. Man taču nav nekāda ienākuma, peļņas :'(
Līgums ir bezmaksas, un atskaite ir jānodod neatkarīgi no peļnas vai zaudējumiem
Ar EDS vieglāk pat deklarāciju sataisīt. Vai obligāti, manuprāt saimnieciskās darbības veicējiem bija obligāti. Domāju, ka ņems arī papīra foemātā. Katrā ziņa man patīk EDS.
В этом году ЭДС считает лучше. Давно пора было!
Закрыть
Краткое описание нарушения