Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ar PVN neapliekamie darījumi К списку тем
ar PVN neapliekamie darījumi
Labdien!
Jautājums, vai EDS PVN delarācijā ir jānorāda darījumi par iepirktajām precēm un pakalpojumiem, kuri neapliekas ar PVN (darījuma partneris nav PVN maksātājs)? Šādu rindu neredzēju.
Ответы (14)
nav PVN maksātājs un 0% nav viens un tas pats
Šādu rindu neredzēju.
Нет такой строчки потому и не видите
Остальное как написала Ambera
Paldies! Tātad PVN deklarācijā šādus darījumus nemaz nenorāda. Jā, saprotu atšķirību starp 0% un pvn nemaksātāju.
Ja saņemat preces vai pakalpojumus no nereģistrēta PVN maksātāja, tad nevar parādīt to kā nav, savukārt, ja esat reģistrēts PVN maksātājs, tad deklarācijā jānorāda arī Jūsu sniegtie darījumi ar partneriem - nereģistrētiem PVN maksātājiem.
ja esat reģistrēts PVN maksātājs, tad deklarācijā jānorāda arī Jūsu sniegtie darījumi ar partneriem - nereģistrētiem PVN maksātājiem.
Kurā PVN deklarācijas rindā, lai es ievietoju šo skaitli, kas neapliekas ar PVN?
Paldies! Tātad PVN deklarācijā šādus darījumus nemaz nenorāda. Jā, saprotu atšķirību starp 0% un pvn nemaksātāju.
а разницу между облагаемыми и необлагаемыми тоже понимаете?
поясните, какую конкретно сделку хотите запихнуть в декларацию
Kas Jūsu jautājumā ir domāts ar: "skaitlis, kas neapliekas ar PVN"?
Respektīvi, ir iegādāti izejmateriāli - audums, kuru uzņēmums izmanto ražošanā, bet darījuma partneris nav pvn maksātājs un loģiski pavadzīmē norādītā summa ir bez pvn. Jautājums tātad, kur šī summa man ir jānorāda pvn deklarācijā un vai vispār jānorāda, ja darījuma partneris nav pvn maksātājs?
Ja darījuma partneris nav PVN maksātājs, tad Jums nav PVN ko iekļaut deklarācijā. Pārbaudiet to te
http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do
Ja saņemat preces vai pakalpojumus no nereģistrēta PVN maksātāja, tad nevar parādīt to kā nav, savukārt, ja esat reģistrēts PVN maksātājs, tad deklarācijā jānorāda arī Jūsu sniegtie darījumi ar partneriem - nereģistrētiem PVN maksātājiem.
Sniegtie darījumi un saņemtie darījumi ir dažādi darījumi. Te runa ir par nopirktiem materiāliem ES no PVN nemaksātāja.Ja es sapratu pareizi.
автор, извините за банальный совет -вам надо принять на работу бухгалтера
если вы сами бухгалтер - тем более извините
Speciālist Lietvede!
Būtu labi, ja iemācītos vismaz jautājumu uzdot.
Ja Jums ir izdevumi, kuru sastāvā NAV PVN, tad kāds šiem izdevumiem sakars ar PVN deklarāciju?
Vai uzņēmumā grāmatveža Jums nav?
Ir taču jābūt grāmatvedim, kurš kaut ko saprot no nodokļiem.
Vai tagad jau grāmatvedību kārto jebkurš garāmgājējs?
Liels paldies Aivareno par atbildēm! Tie ir divi dažādi jautājumi, ko Jums uzdevu
Tagad viss skaidrs.
Respektīvi, ir iegādāti izejmateriāli - audums, kuru uzņēmums izmanto ražošanā, bet darījuma partneris nav pvn maksātājs un loģiski pavadzīmē norādītā summa ir bez pvn. Jautājums tātad, kur šī summa man ir jānorāda pvn deklarācijā un vai vispār jānorāda, ja darījuma partneris nav pvn maksātājs?
Un tāds jautājums no uzņēmuma, kurš ir ražotājs.Lai Dieviņš nogrābsta, ko Jūs tur dariet, telpas uzkopjat?
Закрыть
Краткое описание нарушения