Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nenotika saimn.darb., bilance 0 К списку тем
nenotika saimn.darb., bilance 0
Labdien cien. kolēģi! Lūdzu palīdzību. Jauns uzņēmums, pamatkapitāls 2Ls, nekas nav iegādāts. Īpašnieks ieliek kontā bankā 12,00 Ls. Nekāda saimn.darbība nenotiek. Banka noņem visus 12Ls komisijā. Attiecīgi gada beigās kontā ir 0. Un ir zaudējumi -12Ls. Bilance sanāk 0, apgrozījums 12. Pirmo reizi sastopos ar tādu situāciju, acīmredzot daru kaut ko nepareizi. EDS lamājas, ka bilance nevar būt 0.
Mani grāmatojumi:
D2620K3110=2Ls
D2620K2380=10Ls
D7750K2620=12Ls
Domāju, ka citādi ir kaut kas jāgrāmato. Ja banka nebūtu noņēmusi 2Ls komisijā, tad viss sanāktu un bilance būtu 2Ls.
Palīdziet lūdzu ar idejām!
Pateicos jums!
Ответы (33)
изменит
Нулей станет больше....
Nav gan tā.
Jūsu idejas, Japaina, ir ļoti labas, paldies! Bet mani mācīja skolā, ka, noformējot aizdevumu, grāmatojums ir D2620K5140. un nav iesaistīts 2380
Ja Jūs iemaksājat bankā, tad jā.Par decembri vairs nevariet iemaksāt, tātad uz av.nor.personu
Да как не проводи, все равно в активе будет 0.
Es jau pirms mēneša zvanīju uz 1898 par to, ka neļauj iesniegt GP ar nulli. Man teica, ka šo kļūdu izlabos. Izrādās vēl nav ķērušies klāt.Jāsāk streikot
Jūsu idejas, Japaina, ir ļoti labas, paldies! Bet mani mācīja skolā, ka, noformējot aizdevumu, grāmatojums ir D2620K5140. un nav iesaistīts 2380
To Jums skolā nemācīja, ka, ja D2380=0, tad nevar neko iemaksāt, jo nekā nav---->D2620K2380=10Ls... Jūsu grāmatojums.
To Jums skolā nemācīja, ka, ja D2380=0, tad nevar neko iemaksāt, jo nekā nav---->D2620K2380=10Ls... Jūsu grāmatojums.
Jā, Jums taisnība. Sanāk no zila gaisa 2380=10Ls. Tā nevar būt. Es domāju, taisīšu pa taisno D2620K5140=10Ls. Vai ne?
Es jau uzrakstīju, kā darītu.Vilks paēdis, kaza dzīva un bilance "skaista"
У меня была аналогичная ситуация.
Банковскую комиссию в несвязанные с хоз.деятельностью . По рекомендации ВИДа.
в пень такие рекомендации
Дык по рекомендациям почти целый лат налога получиться может
это ж почти экономическое преступление могут при случае дискриминировать.
Оспидяяя...что пишууу...инкриминировать конечно.
Закрыть
Краткое описание нарушения