Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas plūsma un PKIP
Labdien!
Forumā pazib tēma par to vai vajag pildīt NP un PKIP ja 54 panta kritērijus pārsniedz pirmo gadu.
Lasot likumu saprast īsti nevar.
2011 gadā man nepārsniedza nevienu no šiem kritērijiem, tagad 2012 gadā nedaudz pārsniedz divus kritērijus
EDS jau protam bljauj ka vajag! Bet var būt tomēr nevajag???
Nekad neesmu pildījusi un atrast plašu izklāstu kur kādus ciparus likt nav iespējams.
Paldies iepriekš par komentariem un ja ir kādam iespēja atsūtīt norādes kur kas kurā rindā jāliek
Ответы (16)
LGS Naudas plūsma var palasīt.
Ja pārsniedz 2 kritērijus, tad vajag gan naudas plūsmu gan PK kustību gan zverināto revidentu.
Standartā ir diezgan grūti saprast, cipari nesakrīt no bilances naudas plūsmā! Varbūt kādam ir exel formātā vai kādā citā paraugs aizpildīšanai.
Kāds cipars no kurienes ir jāliek.
Mans e-pasts:
ivetal2@inbox.lv
Iepriekš jau paldies par palīdzību
Standartā ir diezgan grūti saprast, cipari nesakrīt no bilances naudas plūsmā! Varbūt kādam ir exel formātā vai kādā citā paraugs aizpildīšanai.
Mans e-pasts:
ivetal2@inbox.lv
По табличке плусму можно сделать только в свернутом виде. Чтобы её развернуть, тут уже подумать требуется.
Nosūtīju.
Sīkumos gan tur nav, taču pieturas punkts ir.
Ja rodas jautājumi, rakstiet uz e-pastu.
Vai vislabāk atsūtiet savu variantu un Virsgrāmatu.
Paldies, paskatīšos
Mans e-pasts:
ivetal2@inbox.lv
По табличке плусму можно сделать только в свернутом виде. Чтобы её развернуть, тут уже подумать требуется.
это в свернутом надо подумать,а развернуть -фигня
Ну это как кому
ну если уж не развернуть...тады ой
Varbūt ir kāds paskaidrojums pieejams kur tiek aprakstīts katrs naudas plūsmas postenis?
Vai tad tur ir paskaidrojumi par katru posteni? Tur ir vienkārša naudas plūsma!
Piemēram:
Naudas ienākumi no faktiskā apgrozījuma
Kādi vēl paskaidrojumi? Kas ir naudas ienākumi vai kas ir faktiskais apgrozījums?
Pēc tām tabulām neko saprast nevar, jo viņas krasi atšķiras no EDS iesniedzamā pārskata.
Atradu vienu žurnāla bilances rakstu, kur ļoti labi ir aprakstīts piemērs.
Liels paldies visiem kas uzveda mani uz pareizā ceļa
Cieņā
Iveta
Izdrukājiet EDS iesniedzamo pārskatu, paņemiet savu bilanci un PZ aprēķinu- lasiet tekstus un no bilances un PZ aprēķina taisiet naudas plūsmu. ( papilddatus paņemot no PZ atšifrējuma) Būtībā savā laikā kad bija jātaisa NP visiem uzņēmumiem man viņu skaitīja dators no šim tabulām ekselā.
SECINĀJUMS -ja viens var iedstāstīt datoram kopsakarības atap gada pārskata tabulām- kādēl lai uzņēmuma galvenais grāmatvedis ( ja reiz taisa gada pārskatu) to lai navarētu.
Tā kā nedaudz pamocīt savu galviņu un- uz priekšu. kad pirmo pieveiksiet- problēmas vairs nebūs.
Toties apziņa- Esmu bilancspējīgs grāmatvedis un protu aizpildīt VISAS gada pārskata sastāvdaļas.
Paldies, nu jau vinreiz aizpildīju, vairs problēmas cerams nesagādās!
Vai lūdzu vari man atsūtīt naudas plūsmu?
Paldies:)
Закрыть
Краткое описание нарушения