Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
bilance с 0 К списку тем
Ответы (26)
Manuprāt, attiecībā uz pasīviem tiešām vismaz vienam postenim vajadzētu būt nullei, jo pamatkapitālam būtu jābūt vismaz 1 Ls.
Aktīvi gan varētu būt nulle.
Aktīvi gan varētu būt nulle.
Mani interesē, kur pazudis tas pamatkapitāls, ja saimnieciskā darbība nebija, kaut vai tas 1Ls?
Japaina 29.04.2013 18:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Май, так ошибку выдает vismaz viena posteņa vērtībai kolonnā "Pārskata gada beigās" jābūt atšķirīgai no 0
А что б все постени в пассиве были с нулем, такого не должно быть.
А что б все постени в пассиве были с нулем, такого не должно быть.
No kā radās zaudējumi, ja saimnieciskā darbība nebija?
Japaina 29.04.2013 20:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
No kā radās zaudējumi, ja saimnieciskā darbība nebija?
Ну это как раз легко. Хотя бы банковские расходы были.
Par to jau runa...
Japaina 29.04.2013 20:23
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
korekcija: vismaz vienam postenim vajadzētu NEbūt nullei.
Gribētu gan redzēt tādu bilanci: pasīvā 1, bet aktīvā 0
Es esmu redzējusi visādus brīnumus
Bet interesanti, ka EDS līdzīgi protestē, ja aktīvi =0.
Lai aktīvi būtu nulle, tad VISIEM aktīva posteņiem ir jābūt nullei un EDS brīdinājums ir nevietā.
Bet interesanti, ka EDS līdzīgi protestē, ja aktīvi =0.
Lai aktīvi būtu nulle, tad VISIEM aktīva posteņiem ir jābūt nullei un EDS brīdinājums ir nevietā.
Они обещали эту ошибку исправить, но увы
Я сохранила в виде файла весь годовой отчет-который в едс набрала- и отправила вместе с приложениями информацию в KAC
Я сохранила в виде файла весь годовой отчет-который в едс набрала- и отправила вместе с приложениями информацию в KAC
Консультанты VIDa именно так и советуют сдавать ГО, если баланс с 0.
Es arī pirms mēneša tā sūtīju. Bet man no VID piezvanīja un teica, ka tādā veidā gada pārskatu nepieņems. Lai drukājot un nesot papīra formā, jo EDS redz ar nullēm neņem.
Мне не перезванивали, они сами предложили в таком виде отправить отчет.
Надеюсь-чудес не будет
За 2011 такой же отчет ушел без проблем !
Надеюсь-чудес не будет
За 2011 такой же отчет ушел без проблем !
Es tagad vairs neatceros, bet manuprāt, es kādu no daudzajiem pārskatiem nodevu ar nullēm aktīvā. EDS izteica "brīdinājumu", bet ļāva parakstīt. Laikam jāpārbauda, vai ir pieņemts.
Ieiešu EDSā un pārbaudīšu
Ieiešu EDSā un pārbaudīšu
Tikko pārbaudīju, 25.aprīlī es nodevu EDS vienu tādu pārskatu, kur aktīvi ir nulle, acīmredzot tas principā ir iespējams, ja ignorē saņemto brīdinājumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть