Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
bilance с 0 К списку тем
Ответы (26)
Хммм, если в активе 0, в пассиве 0, то пациент скорее мёртв, чем жив, на кой марруток с таким заморачиваться, с такими показателями только самораспылиться надо.
"Pacients" tiešām drīzāk miris, t.i. maksātnespējīgs, bet kamēr vēl nav likvidēts, tikmēr gada pārskati jāsniedz, ja ne - tas administratoram skaitās pārkāpums.
Tikko pārbaudīju, 25.aprīlī es nodevu EDS vienu tādu pārskatu, kur aktīvi ir nulle, acīmredzot tas principā ir iespējams, ja ignorē saņemto brīdinājumu.
Aktīvā nulle, bet pasīvā 1?
Tikko pārbaudīju, 25.aprīlī es nodevu EDS vienu tādu pārskatu, kur aktīvi ir nulle, acīmredzot tas principā ir iespējams, ja ignorē saņemto brīdinājumu.
Nu nezinu kā ignorēt, ja statusā tādam gada pārskatam rāda kļūdains un tad to iesniegt un parakstīt nekādi nav iespējams.
Cleo: Manā gadījumā tas nebija kļūdas paziņojums (ESDā man tādi ir sarkani), bet brīdinājums (oranžs), tādēļ izdevās.
AndaZ: EDS principā neļautu parakstīt pārskatu, kam bilances aktīvi nav vienādi ar pasīviem. Loģiski, ka kaut kādam pozitīvam pamatkapitālam pieskaitot uzkrātos zaudējumus, sanāk negatīvs pašu kapitāls, kura apmērs vienāds ar kreditoriem. Piemēram, konkrētajam maksātnespējīgam SIA - aktīvi 0 (jo nekā nav), pamatkapitāls 20 000, uzkrātie zaudējumi ap -30 000, kreditori attiecīgi ap 10 000.
AndaZ: EDS principā neļautu parakstīt pārskatu, kam bilances aktīvi nav vienādi ar pasīviem. Loģiski, ka kaut kādam pozitīvam pamatkapitālam pieskaitot uzkrātos zaudējumus, sanāk negatīvs pašu kapitāls, kura apmērs vienāds ar kreditoriem. Piemēram, konkrētajam maksātnespējīgam SIA - aktīvi 0 (jo nekā nav), pamatkapitāls 20 000, uzkrātie zaudējumi ap -30 000, kreditori attiecīgi ap 10 000.
Cleo: Manā gadījumā tas nebija kļūdas paziņojums (ESDā man tādi ir sarkani), bet brīdinājums (oranžs), tādēļ izdevās.
Bet Andaz jau brīnās, ka bilances aktīvs un pasīvs var nesakrist. Arī tad ja aktīvā ir 0, tad arī pasīvā sanāk 0. Grozies kā gribi, bet abas puses vienādas.
Aivareno 07.05.2013 14:04
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть