Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Nodokļu grāmatiņas atdošana К списку тем

Nodokļu grāmatiņas atdošana
Situācija tāda: ir atrasts jauns darbs, kurā vēlos sakt stradāt. Taču problēma ir tada, ka ir jau esošs darbs, kurš jau strādāts ilgak par pārbaudes laiku, respektivi, 3 mēnešiem. Esmu uzrakstījis vakar atlūgumu ar velmi aiziet no darba. Personala vadītājs uzstāj uz esošā darba turpināšu vēl 2 nedēļas, bet es vēlos to pamest 1 nedēļas laikā.
Tatad - ja pat mani atlaiž pēc panta par nenaksanu uz darbu, cik atri es varētu atgūt nodokļu grāmatiņu? Un cik atri man atdos nodokļu grāmatiņu, ja tiks pieņemts atlugums laikā?

Paldies
Diso
Diso 31.05.2013 10:58
6 сообщений на сайте

Ответы (7)

17. Beidzoties darba attiecībām vai ienākuma gūšanai, darba devējs vai cits ienākuma izmaksātājs par to izdara ierakstu grāmatiņā un atdod to nodokļa maksātājam. Nodokļa maksātājs grāmatiņu iesniedz jaunajā pamatdarba vietā (ienākuma gūšanas vietā).
Ambera
Ambera 31.05.2013 11:12
21759 сообщений на сайте
Nodokļu grāmatiņu Tu vari dabūt jebkurā laikā - piemēram, ja izvēlies maksāt mikrouzņēmuma nodokli, tad nodokļu grāmatiņai jābūt ir pie tā uzņēmuma, kas ir šī nodokļa maksātājs.
Ja pārbaudes laiks ir beidzies, tad ir jāmēģina vienoties ar darba devēju.
B.evija
B.evija 31.05.2013 11:13
30 сообщений на сайте
Paldies, taču kā man rīkoties šaja norādītajā piemērā, ja vēlos no darba aiziet ātrāk (pat riskējot ar atlaišanu)?
Diso
Diso 31.05.2013 11:17
6 сообщений на сайте
Jaunajā darba vietā nav izpratnes par to, ka netiec tā uzreiz?

Un tikt atlaistam par neierašanos darbā ... Tev to tiešām vajag?
B.evija
B.evija 31.05.2013 11:29
30 сообщений на сайте
Kādas varētu būt negatīvās sekas man saistībā ar atlaišanu sakaa ar neierašanos darbā?
Diso
Diso 31.05.2013 11:43
6 сообщений на сайте
Piemēram, ja kādreiz Jums vajadzēs atsauksmes, tad nedomāju, ka tās būs labas. Mēģiniet vienoties ar abiem darba devējiem.
Aivareno
Aivareno 31.05.2013 11:46
6641 сообщение на сайте
Kādas varētu būt negatīvās sekas man saistībā ar atlaišanu sakaa ar neierašanos darbā?
Diso 31.05.2013 11:43
Manuprāt ir praktiski neiespējami darbiniekam, kas uzrakstījis atlūgumu ar noteiktu datumu, piespiest strādāt nedēļu ilgāk. Protams vislabāk ir draudzīgi vienoties par abiem pieņemamu variantu.
Negatīvās sekas varētu būt saistībā ar galīgā aprēķina saņemšanu par nedēļu vēlāk, bet tas ir tikai pieņēmums.
Zinme
Zinme 31.05.2013 13:37
1189 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.