Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Mikrouzņēmuma atskaite.
Var būt kāds var palīdzēt, man tagad ir mikrouzņēmums, agrāk bijām ka IK maksājam nodokļus katru mēnesi, bija grāmatvedis, tagad es pati nodošu visas atskaites, saprotu ka visu aizpildīt un nodot, bet tā ka uzņēmums ir uz mana vīra vārdu un viņš strādā cita vēl uzņēmuma, tad man taču jāskaita arī vīra algu un no tiem 9%, bet kur es varu redzēt cik viņam bija izmaksāti katru mēnesi par 3 ceturksni? Varu redzēt kaut kur EDS programma?
Paldies
Ответы (52)
Varbūt sākumā būtu vērts mazliet padomāt par to, ka 9% vispār nemaksā no algām, bet gan no mikrouzņēmuma apgrozījuma un pēc tam tikai apgalvot, ka pati visu saprotat un zināt, kā aizpildīt un nodot
Var jau būt, ka kļūdos, bet ja vīrs ir darba ņēmējs citā uzņēmumā, ta no aprēķinātās algas tajā uzņēmumā jau ir atskaitīti visi nodokļi. Un sanāk, ka alga citā uzņēmumā nav mikrouzņem. ieņēmums.
Es to algu citā uzņēmumā liktu ieņēmumos, no kuriem nav jāaprēķina ienākuma nodoklis.
Varbūt sākumā būtu vērts mazliet padomāt par to, ka 9% vispār nemaksā no algām, bet gan no mikrouzņēmuma apgrozījuma un pēc tam tikai apgalvot, ka pati visu saprotat un zināt, kā aizpildīt un nodot
Es saprotu visu, tad man aizdomas, kāpēc tieši grāmatvedības nodeva atskaite par 3 ceturksni, kur uzrādīja vīra algu no 2 uzņēmuma, un atskaitīja vēl klāt 9%?
Šitādas "gudrības" var sarakstīt tikai tas, kurš saprot, ka tās ir stulbības kvadrātā.
Šitādas "gudrības" var sarakstīt tikai tas, kurš saprot, ka tās ir stulbības kvadrātā.
Jums ir kaut kas pretī, sakiet, nevajag pasiem raktit "gudribas'
Meitiņ!
Vai vecāki neteica, ka pirms kaut ko sākt darīt, ir jāpamācās?
Ja esmu "meitiņ",??? Man liekas, ka seit var uzprasit un uzzinat, bet nav tā, loti gudrie un "augstprātīgi cilvēki."
Vajag noformulēt jautājumu nedaudz savādāk, lai citiem skaidrs, ko vēlies pajautāt.
Bet pārējiem nevajadzētu tā "brukt virsū", ja cilvēks kaut ko nesaprot, neviens jau nav piedzimis profesors, viss nāk ar pieredzi.
Vajag noformulēt jautājumu nedaudz savādāk, lai citiem skaidrs, ko vēlies pajautāt.
Bet pārējiem nevajadzētu tā "brukt virsū", ja cilvēks kaut ko nesaprot, neviens jau nav piedzimis profesors, viss nāk ar pieredzi.
Pilnīgi piekrītu ar Jums, paldies Jums!
Priekš kam tād forums, lai palīdzēt viens otram.
Vineta20! Nemocieties pati un nemociet mūs. Ejiet pie gramatveža, maksajiet viņam naudiņu un būs Jums Laime!
Vineta20! Nemocieties pati un nemociet mūs. Ejiet pie gramatveža, maksajiet viņam naudiņu un būs Jums Laime!
Es Jūms vispar neko neprasu, ja Jums nav laika, priekš kam Jūs vispar rakstā?
Jā! Šeit var uzprasīt. Bet ja tu esi grāmatvedis. Jo interneta forumā nevar iemacīt gramaqtvedību....tāpat ka nevar iemacīt ārstēt vai labot apavus.
Es Jūms vispar neko neprasu, ja Jums nav laika, priekš kam Jūs vispar rakstā?
Jocīgi! Vai es Jums ko sliktu esmu piedāvājusi????????
Tēma ir slēgta!!!!!
Šeit gan tēmas neslēdz.
Jocīgi gan tie cilvēki!
Grūti atzīt sevi par nejēgu konkrētā jautājumā - grūti saprast, ka forums nav mācīšanai.
Jautājumus nevien jāuzdod, bet arī jāspēj saprast.
Nu neārstējiet jūs taču sev zobus - jāmeklē speciālists. Kāpēc daudzi domā, ka par grāmatvedi var būt jebkurš, kas skolu beidzis????
Jocīgi gan tie cilvēki!
Grūti atzīt sevi par nejēgu konkrētā jautājumā - grūti saprast, ka forums nav mācīšanai.
Jautājumus nevien jāuzdod, bet arī jāspēj saprast.
Nu neārstējiet jūs taču sev zobus - jāmeklē speciālists. Kāpēc daudzi domā, ka par grāmatvedi var būt jebkurš, kas skolu beidzis????
Es nevaru saprast, kapec jus ta gudrojiet, nevajag sevi ta uzstadit, it ka jus esat loti gudrs cilveks iu vienigais ar augsto izglitibu. Man ari visadi diplomi un mgistra, prakse vajag un viss. Lai jums veicas dzive, nevajag but tadam ugstpratigam cilvekam.
Vajadzētu vēl vienu diplomu latviešu valodas apguvē.
Vajadzētu vēl vienu diplomu latviešu valodas apguvē.
Ko vēl gribi uzrakstīt "gudra"?
При чём тут "visadi diplomi un maģistra, prakse ", ja no Jūsu jautājuma ir saprotams, ka Jūs neko nesaprotat ne gramatvedībā vispār, ne mikouzņēmuma darbības īpatnībās. Mācīt Jūs forumā -ir absurds! Tapec es Jums piedāvāju grizties pie zinojoša gradatveža, kurš varētu paņemt Jūsu firmu uz apkalpošanu. Katram jādara savs darbs.
Закрыть
Краткое описание нарушения