Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vai man vajag grāmatvedi jau tagad? К списку тем
Vai man vajag grāmatvedi jau tagad?
Sveiki, laikam meklēju grāmatvedi. Laikam, tāpēc, ka īsti nesaprotu, vai man tāds nepieciešams jau tagad? Vai tikai uz laiku, kad jasagatavo deklaracijas? Tatad esmu jaundibinats mazkapitala SIA (MUN maksatajs) ar 2 darbiniekiem, abi ari valdes locekli. Saprotu, ka jakarto gramatvediba divkarsa ieraksta sistema, bet nesaprotu isti, ko tas nozime. Saprotu, ka jaiesniedz ceturksna deklaracijas. Tas izskatas saprotamas. Kas vel? Vai man grmatvedi vajag jau tagad? Ja jaa, ko vins sobriid dariis? Un cik tas varetu izmaksat? Varbut te kads ir ieinteresets?
Paldies
Ответы (13)
Uzrakstiet, kurā pilsētā, tad jau atsauksies.
aa, piemirsu, piebilst, ka interesē attālinātais grāmatvedis. Oficiāli dzīvoju laukos, prakstiski bieži esmu ārpus LV
Variet uzrakstīt caur ziņojumiem.
es strādāju attālināti. ja vajag var rakstīt
marita-eglite@inbox.lv
Visi grāmatveži māk strādāt "attālināti". Jautājums - ko katrs ar to saprot.
Anda! +100!
Kādi tur ir varianti kā saprast attālinātu darbu? Ja vajag ko nodot, nosūta pa pastu. Ja vajag ko pateikt, pasaka epastā, skaipā, telefona klausulē etc. Kas tur tik uzjautrinošs? Vīrs dzīvo Somijā, grāmatvede Salacgrīvā, līdz šim nekādas problēmas tas nav radījis.
Un ar ko tad tā Salacgrīvas grāmatvede Jūs neapmierina, ja tagad meklējat citu (attālinātu) grāmatvedi, jeb tagad tomēr vajag "pietuvinātu"?
Un ar ko tad tā Salacgrīvas grāmatvede Jūs neapmierina, ja tagad meklējat citu (attālinātu) grāmatvedi, jeb tagad tomēr vajag "pietuvinātu"?
Un kāds man sakars ar mana vīra uzņēmuma grāmatvedi Salacgrīvā?
kino i ņemci...
Kādi tur ir varianti kā saprast attālinātu darbu? Ja vajag ko nodot, nosūta pa pastu. Ja vajag ko pateikt, pasaka epastā, skaipā, telefona klausulē etc. Kas tur tik uzjautrinošs? Vīrs dzīvo Somijā, grāmatvede Salacgrīvā, līdz šim nekādas problēmas tas nav radījis.
Nu es to saprotu tā - grāmatvedis attālināti pieslēdzas Jūsu uzņēmuma grāmatvedības sistēmai un apstrādā tur ievadītos dokumentus.
Šinī variantā nav nekāda grāmatvedības sistēma, vienkārši ieskenē visus rēķinus, banku u.t.t.untālāk saziņa, kā nu kuram.
Šinī variantā nav nekāda grāmatvedības sistēma, vienkārši ieskenē visus rēķinus, banku u.t.t.untālāk saziņa, kā nu kuram.
Kurš no variantiem ir "šis"? Manējais?
NOrmāls variants - uzņēmuma vadība vai darbinieki piegādā grāmatvedim dokumentus, kurus grānmatvedis attālināti ievada uzņēmuma grāmatvedības sistēmā.
Tipiskāk gan ir otrādi - uzņēmuma darbinieki attālināti ievada datus grāmatvedim piederošajā grāmatvedības sistēmā
Закрыть
Краткое описание нарушения