Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Konti nesakrīt ar krājumiem. Var taisīt atskaiti, bet kādu? К списку тем
Konti nesakrīt ar krājumiem. Var taisīt atskaiti, bet kādu?
Konti nesakrīt ar krājumiem, darījumu un preču daudz. Ir iespēja uztaisīt atskaiti, kas palīdzētu salīdzināt grāmatojumus kontā ar noliktavas dokumentu rindām, bet ko tas dos, ja grāmatojumi mēdz būt par vairākām rindām kopā (ja preces pieder vienai krājumu grupai). Ko darīt? Kā citi grāmatveži tiek ar šo galā un kādas atskaites taisa.
Ārzemju programmās ir dzirdēts par reconciliation reports, bet ko ar šādām atskaitēm var uztaisīt, ja grāmatojumā viss ir kopā.
Varbūt turpmāk taisīt par katru noliktavas dokumenta preci un rindu savu grāmatojumu un vēl grāmatojumā ielikt preces kodu? Tad gan vienmēr galus varēs dabūt kopā?
Ответы (45)
Pietrūkst challenge, reality check,
Izskatās, ka pietrūkst vēl šis tas.
Nav ko apcelt cilvēku. Lai vai kā būtu, tomēr viņam darbs izdarīts, konti saskan un var mierīgi gulēt. Arī tas ir daudz.
Gudrs bez gala
Kāpēc bez gala!?!
Ar galu!
Man taču arī nav ne čelendža, ne arī realitī čeka - esmu parasts lauku mužiks.
Bez problēmām. Dzīvoju, kā sacīt jāsaka.
Fu! Tad tu te tikai izklaidējies. Man jau sākās mazvērtības sajūta.
Kā var sākties mazvērtības sajūta, ja ir čelendžš, realitī čeks, rekoncilējas reporti utt.! ! !
Man, piemēram, nekā no tā visa nav...
Tai mazvērtības sajūtai būtu jābūt man.
Bet, kā smejies, nav man nekādu sajūtu. Vienīgais, ko jūtu - ka uz tualeti tā kā vajadzētu...
Laikam nekas nav dzirdēts par sertificētiem grāmatvežiem un zvērinātiem revidentiem? Pieņemiet darbā kārtīgu grāmatvedi, neskopojieties ar algu un būs Jums laime!
Samaksājiet labam zvērinātam revidentam (vai arī sertificētam grāmatvedim "no malas"), lai pārbauda grāmatvedības uzskaites principus un visu uzzināsiet pēc būtības.
шапка горит?
Nu-nu... man nav nav hermafrodītisku tieksmju
Nesakritības, kā reizi, nāk jauno laikiem, kad grāmatvedību uzturēja profesionāla grāmatvedības firma (neteiksim, kura), bet viņi kaut kā prata ar auditoriem tikt galā un problēmas neradās.
Un ko tad īpašu sertificēts grāmatvedis izdarīs? Mēs taču varam izdarīt to pašu un vēl vairāk. Šo dokumentu daudzumu un procesus nevar tā vienkārši ar Exceļiem apstrādāt.
Nesakritības, kā reizi, nāk jau no laikiem, kad grāmatvedību uzturēja profesionāla grāmatvedības firma (neteiksim, kura), bet viņi kaut kā prata ar auditoriem tikt galā un problēmas neradās.
Jāsaprot, ka iepriekšējais grāmatvedis (kā jau parasti visiem jaunajiem) ir bijis totāls muļķis.
Nesakritības, kā reizi, nāk jauno laikiem, kad grāmatvedību uzturēja profesionāla grāmatvedības firma (neteiksim, kura), bet viņi kaut kā prata ar auditoriem tikt galā un problēmas neradās.
Un ko tad īpašu sertificēts grāmatvedis izdarīs? Mēs taču varam izdarīt to pašu un vēl vairāk. Šo dokumentu daudzumu un procesus nevar tā vienkārši ar Exceļiem apstrādāt.
Nopietnas firmas pieņem darbā grāmatvežus, kas sēž uz vietas viņu uzņēmumā un strādā! un iedziļinās visās uzņēmuma lietas. GPS to nedara! Vismaz ir ļoti reti, kurš ar to nopietni nodarbojas. Viņu pakalpojumi nav lēti.
Viss izskatās pēc tā, ka nopietni maksāt nevienam negribās, bet eglē uzrāpties gan gribās!
Piekrītu, Andai. Vēl jo vairāk, ja tas ir ražošanas uzņēmums un preču sortiments ir liels.
Jautājums ir - ko profesionāls gramatvedis darītu, kādus brīnumus taisītu (par to milzu naudu). To visu varam izdarīt arī mēs, tikai labo praksi jāzina. Un ar rokām vai Exceliem to visu nevar sanākt. Gramatvedim būtu jāprasa tehniskā palīdzība, lai cik gudrs viņš arī nebūtu.
Anda - ja Jums ir čelendžš, realitī čeks, ja rekoncilējas reporti... piesakieties! Kādu drusku arī samaksās.
Es arī pats pieteiktos, bet tik daudz naudas viņiem nav, lai man samaksātu.
Cienītais! Profesionāls grāmatvedis, tādas kļūdas nepieļautu. Un ja būtu šīs kļūdas, tad izlabotu tās, lai cik laika tas prasītu. Neviens Jums te neatbildēs uz šāda veida jautājumiem. Sāciet ar to ka pieņemiet darbā šo profesionālo grāmatvedi, bet pirms pieņemšanas izstāstiet viņam visu šo.
Nesen biju Jēkabpils tirgū un dzirdēju runas, ka Aivareno arī esot čelendžš, realitī čeks, un viņš arī rekoncilējot reportus. Un ka viņš neesot pašlaik īpaši pārslogots.
Ja varat vienoties par cenu, uzrunājiet Aivareno.
Sāciet ar to ka pieņemiet darbā šo profesionālo grāmatvedi, bet pirms pieņemšanas izstāstiet viņam visu šo.
Man tādas aizdomas, ka viņš pats jau ir grāmatvedis - tas jaunais, gudrais ar tiem...
čelendžš, realitī čeks, un arī rekoncilējot
Ja varat vienoties par cenu, uzrunājiet Aivareno.
Vai tad nedzirdējāt arī to, ka Aivareno, kļuvis briesmīgi dārgs un iedomīgs? Par to jau Jēkabpils tirgū vien runā.
Anda - ja Jums ir čelendžš, realitī čeks, ja rekoncilējas reporti... piesakieties! Kādu drusku arī samaksās.
Es arī pats pieteiktos, bet tik daudz naudas viņiem nav, lai man samaksātu.
Profesionāls grāmatvedis zina labo un arī slikto praksi, kā arī labi pārzina grāmatvedības programmu.
Ja esat tik skopi, ka tikai Excelim sanāk....tad darat paši!
Закрыть
Краткое описание нарушения