Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5107)
Pagaidiet mazliet, gan jau atjaunos info.
Šodrīd - paši lai noskaidro, kas darāms ar tiem aparātiem, kamēr presē skandāls beigsies.
Kāpēc atkal bija jātērē līdzekļi (mani nodokļi), uzdodot KA sertificēt privātfirmām, un pēc tam izrādās, ka sert. aparāti neder, pēc tam - atkal der, kas būs rīt, uzzināsim pa-parīt vai vēlāk...
Šodrīd - paši lai noskaidro, kas darāms ar tiem aparātiem, kamēr presē skandāls beigsies.
Kāpēc atkal bija jātērē līdzekļi (mani nodokļi), uzdodot KA sertificēt privātfirmām, un pēc tam izrādās, ka sert. aparāti neder, pēc tam - atkal der, kas būs rīt, uzzināsim pa-parīt vai vēlāk...
Nožēlojami ir tas, ka neviens, ne par ko, šajā valstī neatbild. Uzņēmējiem vajadzētu celties un iet ielās, bet viņiem viss ir labi......Nu tad eksperimenti turpinās...
Aivareno 06.11.2017 22:04
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nožēlojami ir tas, ka neviens, ne par ko, šajā valstī neatbild. Uzņēmējiem vajadzētu celties un iet ielās, bet viņiem viss ir labi......Nu tad eksperimenti turpinās...
Šitie paši uzņēmēji ar savu "Igaunijā tik labi, Igaunijā nav UIN no reinvestētās peļņas. Mums arī vajag..." Salaida d..ā visu mūsu nodokļu sistēmu. Tā, ka no viņiem neko labu nevar gaidīt, jo nesajēdz ne nieka.
Savukārt Tirgotāju asociācija ar Danusēviču priekšgalā - dus un nekustas!
Japaina 07.11.2017 13:38
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Kas lasīs tik garus sarakstus
Varbūt tie, kuri grib sūtīt CV.
Japaina 07.11.2017 15:38
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Savukārt Tirgotāju asociācija ar Danusēviču priekšgalā - dus un nekustas!
Tā nu nav, ka nekustas. Nemitīgi viņi ir iebilduši pret šīs kases aparāta reformas izpausmes formām. Tikai jautājums - šo asociāciju kāds ņem vērā? Neesmu dzirdējis. VID un tam pietuvinātie teikuši - reforma būs un "basta", jo daļa EKA lietotāju krāpjas ar tiem. Tagad reforma daļēji ir notikusi, bet atkal VID bļauj - krāpjas joprojām!
Aivareno 07.11.2017 16:25
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Biedrības “Datorprogrammu autortiesību apvienība” aicinājums aizpildīt aptaujas anketu par uzņēmumā izmantoto programmatūru
Informācija no VID
Valsts ieņēmumu dienests nosūta sava sadarbības partnera – biedrības “Datorprogrammu autortiesību apvienība” aicinājumu aizpildīt aptaujas anketu par uzņēmumā izmantoto programmatūru.
Vēršam uzmanību, ka šī aptauja ir brīvprātīga un anonīma, tās ietvaros iegūtos datus izmantos tikai biedrība “Datorprogrammu autortiesību apvienība”.
Aicinajums_anketas_aizpildisanai.doc
Vai kādam ir izdevies atrast šo anketu?
Man neviena interneta saite nedarbojas.
Lūdzu, "iesviediet" šeit to saiti. Paldies.
Informācija no VID
Valsts ieņēmumu dienests nosūta sava sadarbības partnera – biedrības “Datorprogrammu autortiesību apvienība” aicinājumu aizpildīt aptaujas anketu par uzņēmumā izmantoto programmatūru.
Vēršam uzmanību, ka šī aptauja ir brīvprātīga un anonīma, tās ietvaros iegūtos datus izmantos tikai biedrība “Datorprogrammu autortiesību apvienība”.
Aicinajums_anketas_aizpildisanai.doc
Vai kādam ir izdevies atrast šo anketu?
Man neviena interneta saite nedarbojas.
Lūdzu, "iesviediet" šeit to saiti. Paldies.
Es darīju tā: iezīmēju tekstu "links u aptauju" un uz labā peles traustiņa "open hiperlink". Saiti nevaru norādīt, jo man tur rāda jau "paldies par aizpildītu". Man izdevās šāds ceļš.
Не стала заполнять, делать мне больше нечего
Es tieši tāpat.
Aivareno 08.11.2017 11:16
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Интересно, по какому принципу выбраны фирмы, получившие это "письмо счастья"? Похоже, уже идет отбор на кандидатов по сбору мзды.
Я попыталась- но поняла, что этот бред пусть айтишники заполняют, у бухов и так годовой отчет на носу !
Man neatver Anketu no VID vēstules, tāpēc lūdzu palīdzību.
Bet, ja nevarat palīdzēt - nekā. Iztikšu. Paldies par to pašu.
Bet, ja nevarat palīdzēt - nekā. Iztikšu. Paldies par to pašu.
Arī tika saņemta anketa, varbūt kafijas pauzes laikā arī aizpildīšu, skatoties kādi būs jautājumi...(uz vispārīgiem esmu gatavs atbildēt)
Aivar,
1)Atveriet ziņojumu no VID;
2) Lejupielādējiet "Aicinajums_anketas_aizpildisanai.doc"
3)Atveriet failu un nospiediet "ctrl + kreisā peles poga" uz "LINKS UZ APTAUJU"
Aivar,
1)Atveriet ziņojumu no VID;
2) Lejupielādējiet "Aicinajums_anketas_aizpildisanai.doc"
3)Atveriet failu un nospiediet "ctrl + kreisā peles poga" uz "LINKS UZ APTAUJU"
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть