Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5107)
Atvēru, vienu anketu aizpildīju.
Idiotisma pilna tā anketa.
IT darbinieku skaits, rakstu - 0 (nulle), tālāk nelaiž. Rakstu - nav, palaiž.
Stulbuma kalngals.
Vairāk nevienu anketu nepildīšu, lai viņi iet dēt.
Idiotisma pilna tā anketa.
IT darbinieku skaits, rakstu - 0 (nulle), tālāk nelaiž. Rakstu - nav, palaiž.
Stulbuma kalngals.
Vairāk nevienu anketu nepildīšu, lai viņi iet dēt.
https://www.vestnesis.lv/op/2017/224.4
Grozījumi Ministru kabineta 2001. gada 31. jūlija noteikumos Nr. 336 "Noteikumi par attaisnotajiem izdevumiem par izglītību un ārstnieciskajiem pakalpojumiem"
Grozījumi Ministru kabineta 2001. gada 31. jūlija noteikumos Nr. 336 "Noteikumi par attaisnotajiem izdevumiem par izglītību un ārstnieciskajiem pakalpojumiem"
В письме про анкету есть фраза "Vēršam uzmanību, ka šī aptauja ir brīvprātīga un anonīma".
раз ir brīvprātīga - не заполняла...
раз ir brīvprātīga - не заполняла...
Man šorīt jautra diena, tā kā kases aparāts saslēgts ar datoru, sākoties visai šai epopejai ar kases aparātiem, no VID saņēmu atbildi, ka es pagaidām varu strādāt ar veco, kamēr tik sertificēti, kas der man. Tad nu šorīt saņēmu ziņu no apkalpojošā dienesta, ka nu sū.., jāatslēdz no datora un viss, jo esot jau fiksēti gadījumi ar konfiskāciju no VID puses... Nu ko rakstu VID, ko nu, atbilde, pagaidiet pāris dienas, VID's izdomās, kas īsti visiem jādara. Jautri. Kases aparāti, kas sertificēti man izrādās ar tak nākotnē nederēs.
KTD???
KTD???
VID, ko nu, atbilde, pagaidiet pāris dienas
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
Varbūt tomēr derētu beidzot arī uzņēmējiem iziet ielās un streikot? Varētu sākt ar streiku VID ēkā - atslēgt liftu, elektrību, aizvērt kafejnīcas ēkā....... Lai beidzot saprot, kādus s..us viņi ir savārījuši! UN atvilkt no algas vainīgajiem!
Anketa 3 gadus atpakaļ publicēta. Nesaprotu, ko jūs tur tagad aizpildāt?
Aicinājums aizpildīt anketu tika atsūtīts 06.11.2017.
Iepriekšējā lpp. atsauce uz 2014. gada rakstu iespējams tika ievietota kļūdaini, vai tagad ir skaidrs "ko jūs tur tagad aizpildat"?
atsauce uz 2014. gada rakstu iespējams tika ievietota kļūdaini
Nu, ja "iespējams", tad tagad saprotams
Japaina 10.11.2017 16:26
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Alkatīgā Swedbanka vispirms varēja paaugstināt algas saviem darbiniekiem, kuri tur vergo gandrīz par minimālo algu.
Varētu arī pelnīt vienu miljonu mazāk.
Varētu arī pelnīt vienu miljonu mazāk.
Japaina 14.11.2017 14:44
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Что это такое и зачем такие сложности? И как прогнозировать зарплату работнику, если он захочет узнать, сколько получит после уплаты налогов?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть