Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
https://www.delfi.lv/bizness/biznesa_vide/uzzina-kadas-nodoklu-izmainas-stajas-speka-no-1-janvara.d?id=51757963
Finanšu ministrija ir apkopojusi informāciju par to, kādi normatīvie akti un to grozījumi stājas spēkā no 2020. gada 1. janvāra.
https://www.delfi.lv/news/national/politics/no-2020-gada-planotas-daudzas-izmainas-socialaja-joma.d?id=51730771
2020. gadā plānotas vairākas izmaiņas sociālajā jomā, no kurām lielākā daļa stāsies spēkā jau no gada pirmās dienas, portāls "Delfi" uzzināja Labklājības ministrijā (LM).
Finanšu ministrija ir apkopojusi informāciju par to, kādi normatīvie akti un to grozījumi stājas spēkā no 2020. gada 1. janvāra.
https://www.delfi.lv/news/national/politics/no-2020-gada-planotas-daudzas-izmainas-socialaja-joma.d?id=51730771
2020. gadā plānotas vairākas izmaiņas sociālajā jomā, no kurām lielākā daļa stāsies spēkā jau no gada pirmās dienas, portāls "Delfi" uzzināja Labklājības ministrijā (LM).
Kurš pamēģināja parunāties ar Tomu?
Uz manu jautājumu atbildēt neprata, kaut arī jautājums bija par VID
Uz manu jautājumu atbildēt neprata, kaut arī jautājums bija par VID
"Пока что он обладает только базовыми знаниями, но для обучения ему нужна практика."
Какая практика для бота??? Отвечать обтекаемо и лить воду на 10 листов
Какая практика для бота??? Отвечать обтекаемо и лить воду на 10 листов
Prakse ir vajadzīga, lai iemācītu frāzes, lai nesanāk kā vienai citai izteikt patiesu prieku par tuvinieka nāvi.
Reāli uztaisīt čatbotu, kas aizvieto VID konsultantu bija elementāri - VID konsultants neko nejēdz atbildēt un to pašu bija jāiemāca arī čatbotam.
Отвечать обтекаемо и лить воду на 10 листов
Jā, Tomiņam būs grūti, jo tik daudz vietas viņam "ūdens liešanai" nav.
no komentāriem tajā rakstā
Pajautāju, kas ir Artuss Kaimiņš. Viņš man atbildēja, lai es runāju pieklājīgi.
Prasu: "makaroni"
atgriež recepti ko čivinātāji rāda
Prasu: "PVN"
atgriež: Diemžēl neesmu apmācīts par šo tēmu!
Pajautāju, kas ir Artuss Kaimiņš. Viņš man atbildēja, lai es runāju pieklājīgi.
Prasu: "makaroni"
atgriež recepti ko čivinātāji rāda
Prasu: "PVN"
atgriež: Diemžēl neesmu apmācīts par šo tēmu!
Я у него про регистрацию плательщиком микроналога спросила, так тоже не знает. Зато про макароны знает
Jautājiet labāk ko ikdienišķu un vienkāršu - par seksu, piemēram.
Ja jau ir vēlme izklaidēties.
Būs priecīgas abas puses...
Ja jau ir vēlme izklaidēties.
Būs priecīgas abas puses...
Про ставки НДС даже не знает. А вот про вопросы самозанятым отвечает и посылает читать инфо на домашней страничке СГД.
Вот интересно в какую сумму наших налогов им обошелся этот Том..
Про ставки НДС даже не знает. А вот про вопросы самозанятым отвечает и посылает читать инфо на домашней страничке СГД.
Man tiek plānota tikšanās ar VID ĢD.
Mēģināšu atcerēties un pajautāt.
Ļaudis!
Beidzot man ir zināms datums, kad iešu uz vizīti pie VID ĢD.
Datums ir ļoti trāpīgs - 29.janvāris. Un tieši šajā datumā šogad man iekrīt vārda diena.
Sliecos domāt, ka šis datums izvēlēts ar nolūku - lai VID ĢD personā mani sirsnīgi apsveiktu vārda dienā.
Tikai nezinu, par kādu dāvanu man sapņot - par tematisko pārbaudi vai uzreiz par auditu...
Kaut kādu balvu jau man būs sagatavojuši. Tas ievadam.
Tagad iztirzājums:
Protams, man pašam jau ir sakrājusies "kaudze" ar jautājumiem.
Bet es nedusmošos, ja Jūs (kuri manu gnīdas un skabargas dabu jau ir izbaudījuši, un ar kuriem vairāk vai mazāk esam "uz viena vilņa") man privāti atsūtītu kādu sistēmisku jautājumu. Protams - es nedrīkstēšu saukt Jūsu vārdus un Jūsu uzņēmumus. Un katrā ziņā darījumus iztirzāt - arī nē. Bet sistēmisku jautājumu, ko varēšu uzdot un prasīt atbildi.
Saldajā ēdienā:
Uz maniem 2 jautājumiem, kurus uzdevu pagājušā gada jūlijā (pirms pusgada) un uz kuriem man VID birokrātiski atrakstījās gandrīz 4 mēnešus, šodien (pēc sestās!!! vēstules) saņēmu atbildi, ka esot nolemts tomēr man atbildēt pēc būtības.
Bet... tas varot prasīt 4 (četrus) mēnešus!!!
Vai Jūs spētu VIDam pajautāt ko tādu, uz ko var atbildēt ne ātrāk kā 4 mēnešu laikā!?!
Tagad esmu pārdomās - ko man darīt - smieties vai raudāt?
Beidzot man ir zināms datums, kad iešu uz vizīti pie VID ĢD.
Datums ir ļoti trāpīgs - 29.janvāris. Un tieši šajā datumā šogad man iekrīt vārda diena.
Sliecos domāt, ka šis datums izvēlēts ar nolūku - lai VID ĢD personā mani sirsnīgi apsveiktu vārda dienā.
Tikai nezinu, par kādu dāvanu man sapņot - par tematisko pārbaudi vai uzreiz par auditu...
Kaut kādu balvu jau man būs sagatavojuši. Tas ievadam.
Tagad iztirzājums:
Protams, man pašam jau ir sakrājusies "kaudze" ar jautājumiem.
Bet es nedusmošos, ja Jūs (kuri manu gnīdas un skabargas dabu jau ir izbaudījuši, un ar kuriem vairāk vai mazāk esam "uz viena vilņa") man privāti atsūtītu kādu sistēmisku jautājumu. Protams - es nedrīkstēšu saukt Jūsu vārdus un Jūsu uzņēmumus. Un katrā ziņā darījumus iztirzāt - arī nē. Bet sistēmisku jautājumu, ko varēšu uzdot un prasīt atbildi.
Saldajā ēdienā:
Uz maniem 2 jautājumiem, kurus uzdevu pagājušā gada jūlijā (pirms pusgada) un uz kuriem man VID birokrātiski atrakstījās gandrīz 4 mēnešus, šodien (pēc sestās!!! vēstules) saņēmu atbildi, ka esot nolemts tomēr man atbildēt pēc būtības.
Bet... tas varot prasīt 4 (četrus) mēnešus!!!
Vai Jūs spētu VIDam pajautāt ko tādu, uz ko var atbildēt ne ātrāk kā 4 mēnešu laikā!?!
Tagad esmu pārdomās - ko man darīt - smieties vai raudāt?
Laikam atbilde būs akmenī kalta......
Būtu brīnišķīgi, ja VID savās metodikās uzrādītu dokumenta dzimšanas datumu.
Dažreiz ir, dažreiz nav (katru reizi sēdi un domā, vai tas ir vēl spēkā?
Būtu brīnišķīgi, ja VID savās metodikās uzrādītu dokumenta dzimšanas datumu.
Dažreiz ir, dažreiz nav (katru reizi sēdi un domā, vai tas ir vēl spēkā?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть