Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
un kuram tad MUN maksātāji traucē?
Man arī nepatīk! Tirgus kropļošana tā ir. Un ja padomā, ka sociālo garantiju nekādu, tad vispār....
Aivareno 13.01.2020 18:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu nu.. ne visi šmaucas un shēmo - ja es strādāju labi apmaksātā darbā, tad kāda x-sa pēc man vēlreiz par sevi (saimnieciskā darbība) jāmaksā soc.nodoklisun vēl 5% pensijas SOC?
Kā zināms mūsu profesijai patenta maksājumi ir liegti..
Kā zināms mūsu profesijai patenta maksājumi ir liegti..
Nu nu.. ne visi šmaucas un shēmo - ja es strādāju labi apmaksātā darbā
Gan Jūs, gan pensionāri ir izņēmumi. Tādiem tad var arī atstāt, bet ne visiem. Daudzas grāmatvežu firmas šo MUN izmanto uz nebēdu.....
Aivareno 14.01.2020 16:28
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tieši tā! Izmanto uz nebēdu, bet tad raud uz nebēdu, kad būs jādzīvo par pensijas līdzekļiem.........
Man MUN patīk. Esmu pensijā.
Ja nav noslēpums, cik eiro pienāk gadā pie pensijas kapitāla? Ir vērts prasīt katru gadu pārrēķināt?
"Nāk klāt" atkarībā no tā, cik liela/maza bija gada laikā summa, no kuras veiktas soc.iemaksas Pensijas saņēmējam klāt nāks 20% no gada "algas" summas. Tomēr pieaugums netiek izmaksāts uzreiz, bet tiek dalīts ar prognozējamo mūža ilgumu un ar 12. Precīzāk jums neviens nespēs pateikt, jo nav zināma jūsu alga un nav zināms jūsu vecums. Vienu reizi (vismaz) pārrēķiniet, tad arī sapratīsiet, jo tur būs uzrādīti visi dati
https://bb.lv/statja/nasha-latvija/2020/01/12/pobrilis-latviyskuyu-parikmaherskuyu-oshtrafovali-na-80-tysyach-evro
Безграмотная статья, но может кто в курсе событий. Сумма штрафа очень большая, условные сроки, бухгалтеру условный срок?? Бух. наверное сам член правления был
Безграмотная статья, но может кто в курсе событий. Сумма штрафа очень большая, условные сроки, бухгалтеру условный срок?? Бух. наверное сам член правления был
Baltijas Balss ir Krievijas propogandas ziņu izplatītājs, jau vairākas reizes ir pierādīts, ka lielākā daļa rakstu iz izdomājums, lai grautu Latvijas tēlu.
Intereses pēc nosūtīju uz VID jautājumu, vai tā ir taisnība.
про то же, но размер штрафа меньше
https://www.apollo.lv/6867511/par-aploksnu-algam-frizetava-60-000-eiro-sods-un-nosacita-brivibas-atnemsana
https://www.tvnet.lv/6867441/par-aploksnu-algam-frizetava-60-000-eiro-sods-un-nosacita-brivibas-atnemsana
Atbilde no VID: Jā, tā arī ir. Kā ziņo prokuratūra, uzņēmuma valdes priekšsēdētājs un grāmatvede veikuši noziedzīgās darbības uzņēmuma interesēs. Par to tiesa piespriedusi katram sodu 4300 eiro apmērā. Krievu valodas raksts apzināti koriģējis virsrakstu un ievadu. Sodu nesaņēma cilvēki, kuri saņēma aplokšņu algas.
Tā jau arī bija domats, bet gudrīši uzrakstīja tādā veidā, ka zem mikrīša varēja pakļūt pat smagā metalurģija!
Tā jau arī bija domats, bet gudrīši uzrakstīja tādā veidā, ka zem mikrīša varēja pakļūt pat smagā metalurģija!
Un ēku nojaukšana!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть