Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
Esmu atradis pareizo metodiku šiem aprēķiniem, kura atbilst klasiskajai statistikas teorijai
Mediānas, standartnovirzes un pārējie hī kvadrāti, protams, ir laba lieta..., bet vai īstajā laikā un vietā?
Esmu atradis pareizo metodiku šiem aprēķiniem, kura atbilst klasiskajai statistikas teorijai
Mediānas, standartnovirzes un pārējie hī kvadrāti, protams, ir laba lieta..., bet vai īstajā laikā un vietā?
Ja ir interese, varu personīgi nosūtīt šo metodiku.
Nav tur nekādu mediānu un hī kvadrātu. Kāpēc jāpārspīlē?
Visparastākā aritmētika.
Dodiet ziņu "ļičkā", nosūtīšu.
Jauku un saulainu dienu!
Steidziet sagrābt sienu, šodien atkal sola lietu!
Интересно, как "используются" эти деньги?
Mani vairāk interesē kas cits.
Proti, visi ārpakalpojumu grāmatveži ir civiltiesiski apdrošināti.
Vai kaut vienā šajā gadījumā apdrošinātājs kaut vienu centu kompensēja?
Tāds ir mans jautājums!!!
Aivar, man ir bijis apdrošināšanas gadījums. Apdrošinātājs (Ergo) kompensēja tikai nokavējuma naudu, ap 300 EUR trešajai personai. Tā bija viena desmitā daļa no zaudējumiem , tas bija saistīts ar ES projektiem un priekšnodokļa atskaitīšanu. No VID puses pretenziju nebija, bet no projekta administratoru puses. Apmēram 4 mēneši pagāja, līdz naudas saņemšanai, un ļoti daudz kas bija nepieciešams (grāmatvedības dokumenti) papildus iesniegumam. Tagad protams apdrošinātāju nomainīju, (kaut iepriekšējais jau gatavoja polisi), ņemu tikai minimumu 3000, jo pilnīgi neredzu jēgu tai apdrošināšanai.
Pēc šitā, skaidri sapratu, ka arī ja VID uzrēķinās kādam klientam papildus nodokļu maksājumus, (piem. grāmatveža dēļ) apdrošinātājs segs tikai nokavējuma naudu. Tad kāda jēga??? Šī OCTA ir papildus nodoklis ārpakalpojumu grāmatvežiem!
Pēc šitā, skaidri sapratu, ka arī ja VID uzrēķinās kādam klientam papildus nodokļu maksājumus, (piem. grāmatveža dēļ) apdrošinātājs segs tikai nokavējuma naudu. Tad kāda jēga??? Šī OCTA ir papildus nodoklis ārpakalpojumu grāmatvežiem!
OCTA pēc būtības nozīmē to, ka tiek apdrošināta manis kā grāmatveža atbildība par zaudējumiem, kas tiek radīti citiem - klientiem ne man. Ja man uzliktu sodu, tad zaudējumi nav trešajam pusem, bet gan man, un tas NAV apdrošināts.
Gan jau varbūt apdrošinātāji sāks piedāvāt citus, noderīgakus produktus, ja būs pieprasījums.
Gan jau varbūt apdrošinātāji sāks piedāvāt citus, noderīgakus produktus, ja būs pieprasījums.
OCTA pēc būtības nozīmē to, ka tiek apdrošināta manis kā grāmatveža atbildība par zaudējumiem, kas tiek radīti citiem - klientiem ne man. Ja man uzliktu sodu, tad zaudējumi nav trešajam pusem, bet gan man, un tas NAV apdrošināts.
Jā, kad uzrakstīju, tad par šo aizdomājos. Laikam Jums taisnība.
Es tikai "sabesījos" kārtējo reizi, jo viss jau ir "līdz brošai".
Aivar, man ir bijis apdrošināšanas gadījums. Apdrošinātājs (Ergo) kompensēja tikai nokavējuma naudu, ap 300 EUR trešajai personai. Tā bija viena desmitā daļa no zaudējumiem , tas bija saistīts ar ES projektiem un priekšnodokļa atskaitīšanu. No VID puses pretenziju nebija, bet no projekta administratoru puses. Apmēram 4 mēneši pagāja, līdz naudas saņemšanai, un ļoti daudz kas bija nepieciešams (grāmatvedības dokumenti) papildus iesniegumam. Tagad protams apdrošinātāju nomainīju, (kaut iepriekšējais jau gatavoja polisi), ņemu tikai minimumu 3000, jo pilnīgi neredzu jēgu tai apdrošināšanai.
Tas ir rijīgo apdrošinātāju lobisma rezultāts!
Parasti nelādos - bet kaut viņi visi ātrāk aizrijušies ar mūsu sviedriem!
Интересно, как "используются" эти деньги?
МФ думаю расскажет... Если запросить и быть занозой как Айвар.
Зато прямо у нас в Латвии для оборудования тестовой среды для э-здоровья надо более 110 тысяч евро. Дальше только матом. Ну не верю, что настолько там всё плохо.
Sakiet lūdzu - vai "suņa nagla" pēcpusē un занозa varētu būt kaut kas līdzīgs?
Jūsu gadījumā jā, vēl klāt varētu nākt gnīda.Bet dabā, tās ir trīs dažādas lietas.
https://www.tvnet.lv/6889103/atbalsta-stingrakas-prasibas-arpakalpojuma-gramatveziem
http://tap.mk.gov.lv/lv/mk/tap/?dateFrom=2020-01-01&dateTo=2020-02-04&text=par+gr%C4%81matved%C4%ABbu&org=0&area=0&type=17
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть