Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5105)
Tad jau sanāk, ka sociālie darbinieki pārbaudīs saimnieciskās darbības veicēju grāmatvedību? Cik zinām saimnieciskās darbības veicēji soc.nodoklimaksā no ieņēmumu un izdevumu starpības
Ja nu petravičai būtu tik daudz smadzeņu, lai pati saprastu, ko runā...
Bet cik saprotu, tur nevis bankas konts, bet vairāk visādi kredīti, faktoringi....? Varbūt kāds(-a) jau strādā ar šo banku?
Rakstā ir skaidrots, ar ko banka nodarbosies.
Vai atvērs un apkalpos arī norēķinu kontus, izsniegs norēķinu kartes un pieņems depozītus - nav minēts.
Vai atvērs un apkalpos arī norēķinu kontus, izsniegs norēķinu kartes un pieņems depozītus - nav minēts.
Šodien visi, kam parāds, saņem šādu?
“Nodokļu maksātāj!
Pateicamies par budžetā veiktajiem maksājumiem!
Atgādinām par esošo nodokļu parādu un aicinām to samaksāt 5 (piecu) dienu laikā.
Ja maksājumu jau esat veicis, lūdzam šo atgādinājumu neņemt vērā.
Cieņā, Valsts ieņēmumu dienests”.
Nez ko šī VID akcija nozīmē ? Nav ne telefona, ne iespējas atbildēt
“Nodokļu maksātāj!
Pateicamies par budžetā veiktajiem maksājumiem!
Atgādinām par esošo nodokļu parādu un aicinām to samaksāt 5 (piecu) dienu laikā.
Ja maksājumu jau esat veicis, lūdzam šo atgādinājumu neņemt vērā.
Cieņā, Valsts ieņēmumu dienests”.
Nez ko šī VID akcija nozīmē ? Nav ne telefona, ne iespējas atbildēt
Ja būtu parāds, tad es neko neteiktu. Man pagaidām atnaca 2 šādas vēstules, pirmā atnāca tādam uzņēmumam, kam ir tikai pārmaksas, turklāt algas nodokļu maksajumi veikti jau mēneša pirmajā pusē
Es grasījos valdes loceklim sūtīt atgādinājumu un precīzas summas, bet ... parāda jau nemaz nebija.
Nupat atnāca trešā vēstule. Nr.2 un Nr.3 ir vismaz tādiem, kam kaut kādi nelieli parādi ir.
Es grasījos valdes loceklim sūtīt atgādinājumu un precīzas summas, bet ... parāda jau nemaz nebija.
Nupat atnāca trešā vēstule. Nr.2 un Nr.3 ir vismaz tādiem, kam kaut kādi nelieli parādi ir.
EDSā kaut kāds īssavienojums, man pagaidām tik tādiem, kam parādu nav, atnākušas vēstules. Bet jauki, ka pierakstīts, ka var neņemt vērā, jo tad nebūs jāsūta atvainošanās.
Šķiet, pagājušo nedēļu būvkomersantu reģistram arī līdzīga klizma gadījās, jo atnāca brīdinājums ar vairākām izsaukuma zīmēm par informācijas iesniegšanu (sen jau bija iesniegta) un iespējamo izslēgšanu no reģistra, bet nu arī beigās teksts "ja esat iesniedzis, neņemat vērā". Bet celtnieks šokā, izlasot vien virsrakstu, ka slēgs ārā no reģistra, līdz pēdējam teikumam nemaz netika.
Šķiet, pagājušo nedēļu būvkomersantu reģistram arī līdzīga klizma gadījās, jo atnāca brīdinājums ar vairākām izsaukuma zīmēm par informācijas iesniegšanu (sen jau bija iesniegta) un iespējamo izslēgšanu no reģistra, bet nu arī beigās teksts "ja esat iesniedzis, neņemat vērā". Bet celtnieks šokā, izlasot vien virsrakstu, ka slēgs ārā no reģistra, līdz pēdējam teikumam nemaz netika.
Собрать денег решили... мне прислали кучу писем. На вопрос последует ли затем инкассо - ничего ответить не смогли
тоже письмецо пришло. А у фирмы только переплаты по всем налогам! Наш валдес лоц., читая в пути, чуть аварию не сотворил. Очередная издёвка над предпринимателями
Vai tad tās "laimes" vēstules beigās atvainošanās par sagādatajām neērtībām nav?!?
Ja Latvijā esi valdes loceklis, jābūt gatavam ne uz to vien.
Vispirms jānostiprina nervu sistēma, tad jākļūst par valdes locekli.
Tas taču pat ezim skaidrs.
Ja Latvijā esi valdes loceklis, jābūt gatavam ne uz to vien.
Vispirms jānostiprina nervu sistēma, tad jākļūst par valdes locekli.
Tas taču pat ezim skaidrs.
Наш валдес лоц., читая в пути, чуть аварию не сотворил.
Поэтому письма от вида я больше в дороге не читаю. Вобще.
Nē, nu lai būtu kāds līdzsvars, man 4 klientiem nesen atnāca no EDS info, ka iespējama IIN pārmaksa, ja iesniegs deklarāciju. Viens no viņiem aizpildīja un saņēma atmaksu burtiski pāris dienu laikā. Tā ka ir arī pozitīvas ziņas.
Dīvaini!
NEVIENAM no maniem klientiem nav šīs "laimes" vēstules. Nevienam!
NEVIENAM no maniem klientiem nav šīs "laimes" vēstules. Nevienam!
Man ir dažiem, bet
parāds nav lielāks par 0.03 EUR
Nē, nu lai būtu kāds līdzsvars, man 4 klientiem nesen atnāca no EDS info, ka iespējama IIN pārmaksa, ja iesniegs deklarāciju. Viens no viņiem aizpildīja un saņēma atmaksu burtiski pāris dienu laikā. Tā ka ir arī pozitīvas ziņas.
Tā ir patīkama prakse, ņemot vērā mūsu sabiedrības izglītības līmeni šajā jomā.
Es arī to esmu novērojis.
Par IIN piekrītu, te VID ļoti labi strādā, sevišķi ātri atmaksā tieši tagad , uz rudens pusi
Bet par nodokļu parādu vēstuli - ja raksta šādu paziņojumu, tad loģiski būtu līdz galam izteikt domu, piemēram, kas notiks 6_tajā dienā.
Bet par nodokļu parādu vēstuli - ja raksta šādu paziņojumu, tad loģiski būtu līdz galam izteikt domu, piemēram, kas notiks 6_tajā dienā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть