Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Deputāti palielina algas, bet tautai atņem neapliekamo minimumu...
Pretīgi!!!
Deputāti palielina algas, bet tautai atņem neapliekamo minimumu...
Pretīgi!!!
Pēdējā laikā liekas, ka pasaule sagājusi sviestā.
Nezinu, kā ar pasauli, bet Latvijā sabiedrība veselo saprātu sen jau kā ir zaudējusi. Tas nu gan ir fakts, par ko šeit jau esmu izteicies.
Un arī šeit atrodas, kas mani šajā sakarā "aprej" - kā gan viņš tā drīkst! Kas viņš tāds ir! Izlecējs! Baltais zvirbulis!
Kā kolēģe rakstīja - Pats tāds!
Tad nav ko raudāt, ja tādi kā es - izlecēji un baltie zvirbuļi.
Kas viņš tāds ir! Izlecējs! Baltais zvirbulis!
Kas viņš tāds ir - es zinu, čiv čiv...

Un saprātu ir zaudējusi tieši pasaule, ne tikai Latvijas sabiedrība.
Re, "pamodušies"!
Riebjas lasīt!
Vai tad, kad izdomājāt šo nodokli, "cienījamie" valstvīri un deputāti, Jūs nezinājāt šādus vārdus "Jo mikrouzņēmuma darbinieks ir praktiski sociāli beztiesisks." - citāts no J.Reiraatbildes laikrakstam.
http://www.db.lv/finanses/nodokli/nodokli/reirs-daudzi-uzsakusi-agresivu-nodoklu-planosanu-438343
Ha-ha-ha! 5%!
Un papildus sociālais nodoklis pilnā apjomā!
Šito debilismu!
No tiem 4 procentiem arī sanāks tas sociālais nodoklis.
Būtu vēlams izlasīt rakstu līdz galam.
Būtu vēlams izlasīt rakstu līdz galam.
Ah, lai tie mikrobi paši satraucas, man pī pī
http://www.kurier.lt/v-litve-predlagayut-uvelichit-neoblagaemyj-nalogom-minimum/ В Литве тоже бюджет планируют
А вообще, грустно как-то от этой ежегодной обираловки... Бизнес будет уходить отсюда на помощь литовцам и эстонцам...
А аудит налоговой системы уже лет пять назад как приказали из Брюсселя сделать, только вот нашим правителям он оченно не выгоден, доить станет труднее.
Piemēram, mums ir jāsaprot, kādēļ, esot ļoti līdzīgām nodokļu likmēm ar Igauniju un Lietuvu, mums nodokļu iekasējamība ir zemāka,» teica Reirs.
Atbildē ir divi punkti, tiešām no Mēness nokritis.
Jā. Tagad var sniegt uzskaitvedības pakalpojumus.